Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Γαλλίας Μαρσέιγ – Ναντ

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Γαλλίας την Κυριακή 25/09/2016

Προϊστορία: 12-9-10
Πέρυσι: ΜΑΡΣΕΪΓ – ΝΑΝΤ 1-1
ΜΑΡΣΕΪΓ: Απογοήτευση και φέτος επικρατεί στην Μαρσέιγ, καθώς μετά από ένα δείγμα έξι αγωνιστικών δεν δείχνει ικανή για το παραπάνω βήμα, αν και παλεύει όλα της τα παιχνίδια. Όπως έκανε και στην Βρετάνη την Τετάρτη, όπου προηγήθηκε με 2-1 στην έδρα της Ρεν, όμως στο τέλος κατάφερε να ηττηθεί με 3-2. Μετρά μόλις ένα τρίποντο σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές (1-2-3) και μοιραία βρέθηκε από νωρίς στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πάντως, ήταν άτυχη σε αρκετές από τις αναμετρήσεις της και θέλει να κάνει μια νέα αρχή σήμερα στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τη Ναντ, που δείχνει στα μέτρα της. Τραυματίες παραμένουν οι μέσοι Ντιαμπί (2 συμ.), Ντιαρά (3 συμ.).
Εντός: 1-2-0
Γκολ: 7-8
Τελευταία 5: 1-2-3
ΝΑΝΤ: Στην μετριότητα κινήθηκε και πάλι η Ναντ το βράδυ της Τετάρτης και δεν μπόρεσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ισόπαλο 0-0 απέναντι στην Σεντ Ετιέν εντός έδρας. Το χειρότερο ήταν ότι η αντίπαλος της έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 16′, γεγονός που δεν εκμεταλλεύτηκε. Σε χαμηλά επίπεδα κυμαίνεται η απόδοση της από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχοντας κερδίσει μόλις μια φορά μέχρι στιγμής (1-2-3). Αναμενόμενα είναι καθηλωμένη χαμηλά στην βαθμολογία και το κλίμα στα «καναρίνια» μόνο θετικό δεν είναι. Δύσκολη η αποστολή τους και σήμερα απέναντι στην Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» και πρέπει να βελτιώσουν πολλά για να είναι ανταγωνιστική σαν ομάδα. Εκτός ο αμυντικός Κάρλος (3 συμ.) και ο μέσος Ιλόκι (2 συμ.).
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 0-2-3
Τελευταία 5: 1-2-3

Προγνωστικά στοιχήματος για το Μαρσέιγ – Ναντ

Δεν πείθουν οι δύο ομάδες και ειδικά η Ναντ. Λόγω έδρας δίνουμε το προβάδισμα στην Μαρσέιγ και ο άσος πληρώνει 2,01 στην Goalbet.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση