» » » » » » » » Στοίχημα προγνωστικά: Δυνατές μάχες σε όλα τα μέτωπα

Στοίχημα προγνωστικά: Δυνατές μάχες σε όλα τα μέτωπα στο Τσάμπιονς Λιγκ

Γεία χαρά σε όλους, πάλι χτες χάθηκε μόνο ένα σημείο, κάνοντας το 2 στα 3 προτεινόμενα σημεία, χάθηκε το goal goal στην Ρωσία στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Τότεναμ, τα άλλα δύο ήρθαν σχετικά εύκολα, ας έχει πάμε για άλλα. Σήμερα, γίνεται η δεύτερη αγωνιστική των τεσσάρων πρώτων ομίλων με πολύ ενδιαφέροντα και δυνατά παιχνίδια, οι σημερινές προτάσεις στο στοίχημα προγνωστικά θα είναι από τρία παιχνίδια, μην χάνουμε χρόνο πάμε να τα δούμε, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Σε φούλ φόρμα η Μάντσεστερ Σίτι

Για την δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου, η Σέλτικ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι που με νίκη σήμερα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η πρεμιέρα της Σέλτικ στην διοργάνωση ήταν εφιαλτική, πήγε στην Βαρκελώνη και έφυγε χάνοντας με 7-0, όπου έγινε έρμαιο στις διαθέσεις του Μέσσι και της παρέας του. Στην Σκωτία βρίσκεται στην πρώτη θέση, με τέσσερις βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, πέντε νίκες, μία ισοπαλία σε έξι παιχνίδια, την τελευταία αγωνιστική, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη Κιλμάρνοκ, έμεινε πίσω στο σκορ στο 32′ αλλά αυτό τη ξύπνησε καθώς σε έξι λεπτά είχε κάνει το 2-1 με το σκορ να παίρνει διαστάσεις θριάμβου στο δεύτερο ημίχρονο όταν οι «Κέλτες» σημείωσαν άλλα τέσσερα τέρματα κερδίζοντας με 6-1. Πρωταγωνιστής ο Γάλλος φορ Ντεμπελέ που με τα δύο γκολ που σημείωσε έφτασε τα πέντε στο πρωτάθλημα σε έξι συμμετοχές.
Στο πρωτάθλημα σκοράρει με άνεση, έχει πετύχει 23 γκολ σε έξι αγώνες, 3,83 μέσο όρο γκολ, όμως σε κανένα δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό, συνεπώς έχει έξι στα έξι goal goal και over 2,5. Το ότι δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι, δείχνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην άμυνα, όπου έγινε ολοφάνερο στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, δεν έχει πείσει ο Ντε Βρις στο τέρμα και γάντια βασικού αναμένεται να φορέσει ο έμπειρος Γκόρντον.
Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι την πρώτη αγωνιστική των ομίλων κέρδισε, με πολύ καλή εμφάνιση την Γκλάντμπαχ με 4-0, με τον επιθετικό Αγκουέρο να πετυχαίνει τρία γκολ. Εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν έχει κάνει η Σίτι με τον Γκουαρντιόλα στην τεχνική ηγεσία, έχει κάνει το 10 στα 10 σε όλες τις διοργανώσεις. Σκοράρει με εκπληκτική άνεση έχοντας φτάσει ήδη τα 29 τέρματα σε 10 αγώνες, διάστημα στο οποίο δέχθηκε μόλις έξι γκολ. Στο τελευταίο ματς κέρδισε με 1-3 την Σουόνσι εκτός έδρας, ενώ την επόμενη αγωνιστική θα δοκιμαστεί στην δύσκολη έδρα της Τότεναμ.
Σταθερά εκτός οι Κομπανί (αμυντικός) και Ντελφ (μέσος) που λείπουν καιρό, σημαντική απώλεια ο βασικότατος Ντε Μπρούιν (μέσος) που βγάζει μάτια φέτος. Αναμένεται αλλαγή στα μπακ με τους Ζαμπαλέτα και Κλισί να παίρνουν φανέλα βασικού, ξεκινάει λογικά ο Νολίτο που είναι τιμωρημένος στο πρωτάθλημα, παίζεται η κορυφή της επίθεσης ανάμεσα σε Αγκουέρο και Ιχεανάτσο.
Στοίχημα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Μπορεί η Σέλτικ να εντυπωσιάζει στην Σκωτία, αλλά το επίπεδο εκεί είναι πολύ χαμηλό, η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε φόρμα και μπορεί εύκολα να κάνει άλλη μία νίκη, εκμεταλλευόμενη τα αμυντικά θέματα που έχει η Σέλτικ, θα πάω με το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,85 στον stoiximan.gr
Σέλτικ – Μάντσεστερ Σίτι @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,85 (stoiximan.gr)

Ανοικτό ματς το Νάπολι – Μπενφίκα

Για τον δεύτερο όμιλο, στο «Σαν Πάολο» η Νάπολι υποδέχεται την Μπενφίκα, σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, σημαντική και για τις δύο ομάδες.
Με διπλό πέρασε την πρώτη αγωνιστική η Νάπολι στην έδρα της Δυναμό Κιέβου με 1-2 με τον Μίλικ να σκοράρει και τα δυο της τέρματα. Στην Serie A βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 14 βαθμούς, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους,ε συνολικό ρεκόρ τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, την προηγούμενη αγωνιστική χωρίς να ιδρώσει και φορτσάροντας κυρίως στο πρώτο 45λεπτο επιβλήθηκε της Κιέβο με 2-0. Ο τεχνικός Σάρι έδωσε ανάσες στους Μίλικ, Άλαν και Μέρτενς, τους οποίους ξεκίνησε από τον πάγκο και τους έριξε στη μάχη μετά το 64’ προκειμένου να μη χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.
Στο «Σαν Πάολο» έχει κερδίσει μεταξύ άλλων τη Μαντσεστερ Σίτι, την Τσέλσι, τη Ντόρτμουντ, τη Βιγιαρεάλ και την Άρσεναλ, σε όλες τις διοργανώσεις στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις έχει 11 νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ μόνο στο πρωτάθλημα το αήττητο της φτάνει στα 22 παιχνίδια (19 νίκες). Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ στα 8 πιο πρόσφατ εντός έδρας έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.
Στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ η Μπενφίκα δεν πήρε την νίκη στο «Ντα Λουζ» με τη Μπεσίκτας και έναν πρώην παίκτη της, τον Ταλίσκα, να την πληγώνει στις καθυστερήσεις κάνοντας το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μακριά από την Πορτογαλίας παραδοσιακά αποδυναμώνεται, έχει μόλις τρία διπλά στις 17 προηγούμενες εξόδους της, με συνολικό ρεκόρ 3-5-9. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή με 16 βαθμούς , με πέντε νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Κάθε άλλο παρά εύκολη αποστολή αποδείχτηκε η επίσκεψη της Μπενφίκα στην έδρα της νεοφώτιστης Τσάβες, στην τελευταία αγωνιστική, κινδύνευσε πολλές φορές μέχρι να ανοίξει το σκορ στο 69’ με τον Μήτρογλου, τελικά κέρδισε 2-0 με γκολ στο τέλος.
Τελευταία φορά που ηττήθηκαν οι «αετοί» ήταν τον περασμένο Απρίλιο στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν στο Μόναχο, στα 17 ματς έφτασε αισίως το αήττητο σερί τους.
Στοίχημα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Οι δύο ομάδες θέλουν θετικό αποτέλεσμα για να κρατήσουν επαφή με τις πρώτες θέσεις του ομίλου, διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και μπορεί να έχουμε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ, θα πάω με το over 2,5 σε απόδοση 1,75 στην goalbet.gr
Νάπολι – Μπενφίκα @@ over 2,5 σε απόδοση 1,85 (Goalbet.gr)

Κάνουν over 2,5 στην Αγγλία Άρσεναλ και Βασιλεία

Για τον πρώτο όμιλο, όπου και οι τέσσερις ομάδες έχουν από έναν βαθμό, η Άρσεναλ υποδέχεται την Βασιλεία και θέλει την νίκη για να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Τυχερή πρέπει να αισθάνεται στην πρεμιέρα η Άρσεναλ από τον βαθμό που απέσπασε στο Παρίσι από την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου προηγήθηκε στο ματς, ο Οσπίνα και η αστοχία του Καβάνι δεν επέστρεψαν να διπλασιάσει τα γκολ και έτσι η Άρσεναλ με γκολ κόντρα στην ροή του ματς, ισοφάρισε σε 1-1. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ,έχοντας εξαιρετική απόδοση στο ντέρμπι του Λονδίνου επιβλήθηκε της Τσέλσι με συνοπτικές διαδικασίες με 3-0. Βρίσκεται στην τρίτη θέση με 13 βαθμούς, πέντε πίσω από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Επίσης, προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, όπου σκόραρε σε αυτά τα ματς 12 γκολ, ενώ μεσολάβησε και η άνετη πρόκριση με 0-4 στο κύπελλο επί της Νότιγχαμ Φόρεστ.
Σούπερ οι εντός έδρας επιδόσεις της στη φάση των ομίλων, μόλις τρεις φορές γνώρισε την ήττα σε 38 αναμετρήσεις (29-6-3), η πιο πρόσφατη ήταν πέρσι από τον Ολυμπιακό. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ζιρού, εκτός λόγω τραυματισμού επίσης οι Ράμσεϊ, Γουέλμπεκ, Μερτεσάκερ και Κοκλέν.
Η Βασιλεία στην πρεμιέρα υποδέχτηκε την αδύναμη Λουντογκόρετς και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί και και εκτός προγράμματος, αφού δύσκολα στην έδρα τους οι άλλες δύο ομάδες δεν θα πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Όσον αφορά το πρωτάθλημα Ελβετίας, περίπατο κάνει η Βασιλεία, στο οποίο και φέτος θα «τρέχει» μόνη της.
Το Σάββατο επικράτησε και της Σεντ Γκάλεν και έτσι αύξησε και άλλο τη διαφορά στις 13 βαθμούς που τη χωρίζει από τις ομάδες που βρίσκονται στη 2η θέση. Μετράει άλλωστε το απόλυτο νικών σε εννέα αγωνιστικές, διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα της κατηγορίας με 29 υπέρ και 7 κατά τέρματα.
Στοίχημα προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ: Η νίκη είναι πολύ σημαντική και για τις δύο ομάδες, αγωνίζονται ανοικτά και δεν έχω εμπιστοσύνη στην αμυντική τους λειτουργία, θα ρισκάρω με τον συνδυασμό goal goal και over 2,5 που προσφέρεται σε απόδοση 2,10 στην sportingbet.gr
Άρσεναλ – Βασιλεία @@ goal goal & over 2,5 σε απόδοση 2,10 (Sportingbet.gr)

Στοίχημα προγνωστικά Champions League

  • Σέλτικ – Μάντσεστερ Σίτι @@ 2 & over 2,5 σε απόδοση 1,85 (stoiximan.gr)
  • Νάπολι – Μπενφίκα @@ over 2,5 σε απόδοση 1,85 (Goalbet.gr)
  • Άρσεναλ – Βασιλεία @@ goal goal & over 2,5 σε απόδοση 2,10 (Sportingbet.gr)
Βρείτε εδώ όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες με άδεια στην Ελλάδα
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση