Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ισπανίας Σεβίλλη – Αλαβές

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ισπανίας το Σάββατο 01/10/2016

Προϊστορία: 5-2-3
Πέρυσι: –
ΣΕΒΙΛΛΗ: Πέρασε δύσκολες στιγμές απέναντι στην Λιόν, αλλά το τέρμα του Μπεν Γεντέρ στο δεύτερο ημίχρονο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League στάθηκε αρκετό, ώστε να της δώσει μια πολύτιμη νίκη με 1-0. Στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε η γνωστή Σεβίλλη των εκτός έδρας παιχνιδιών και γνώρισε την ήττα από την Μπιλμπάο στο «Σαν Μαμές» με 3-1. Το σύνδρομο αυτό δεν λέει να εγκαταλείψει την ομάδα της Ανδαλουσίας, που έχει να κερδίσει μακριά από το «Σάντσες Πιθχουάν» στο πρωτάθλημα περίπου ενάμιση χρόνο. Σε αυτό όμως συνήθως παίρνει τα ματς και το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και σήμερα απέναντι στη νεοφώτιστη Αλαβές. Τιμωρημένος ο γκολκίπερ Σιρίγκου (2 συμ.). Τραυματίες οι στόπερ Ραμί (3 συμ.), Καρίσο (1 συμ.).
Εντός: 3-0-0
Γκολ: 11-9
Τελευταία 5: 2-2-1
ΑΛΑΒΕΣ: Ψυχωμένη εμφάνιση και δίκαιη επικράτηση επί της Γρανάδα με 3-1, στο ματς της περασμένης Δευτέρας, που έκλεινε την έκτη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Όλα έγιναν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, όπου σκόραρε διαδοχικά με Έντγκαρ Μέντες στο 52′, Καμαράσα στο 66′ και Ντέιβερσον στις καθυστερήσεις. Σημαντική νίκη για τους Βάσκους, που έχουν ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί μόλις μια φορά στις έξι πρώτες αγωνιστικές (2-3-1). Έχουν σταθεί όρθιοι τόσο στο «Καμπ Νου», όσο και στο «Βιθέντε Καλντερόν» απέναντι σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα και το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν σήμερα στην Σεβίλλη. Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 7-5
Τελευταία 5: 2-2-1

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Σεβίλλη – Αλαβές

Δυνατή μπροστά στο κοινό της η Σεβίλλη, αλλά η Αλαβές κοιτά στα μάτια κάθε αντίπαλο ακόμη και εκτός έδρας, κάνοντας ήδη αρκετές ζημιές. Κρατάμε το goal/goal στο 1,87 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση