Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Αγγλίας Τσέλσι – Λέστερ

Δείτε τις προβλέψεις στοίχημα και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας το Σάββατο 15/10/2016
Προϊστορία: 38-23-18
Πέρυσι: ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ 1-1
ΤΣΕΛΣΙ: Έδωσε ένα τέλος στο σερί των τριών αγωνιστικών δίχως νίκη και πέρασε με το διπλό από την έδρα της Χαλ με 2-0 πριν την διακοπή. Σοβαρή ξανά η ομάδα του Κόντε, που σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο με Γουίλιαν και Ντιέγκο Κόστα, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της. Επίσης η διακοπή ήρθε σε καλό σημείο για τους «μπλε», ώστε να ανασυγκροτηθούν και να εμφανιστούν καλύτερη στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης με το σημερινό ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια Λέστερ. Δεν θα θέλουν σαφώς νεότερη απώλεια, που θα τους φέρει ακόμη πιο χαμηλά στον πίνακα της βαθμολογίας. Λογικά δεν προλαβαίνει ο αρχηγός Τέρι (4 συμ.).
Εντός: 2-0-1
Γκολ: 12-9
Τελευταία 5: 2-1-2
ΛΕΣΤΕΡ: Δεν έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στην Σαουθάμπτον και έτσι το ισόπαλο 0-0 εντός έδρας κρίνεται δίκαιο. Οι πρωταθλητές Αγγλίας δυσκολεύονται όπως είναι λογικό να διαχειριστούν δύο δύσκολες διοργανώσεις όπως είναι η Πρέμιερ Λιγκ και το Champions League, έχοντας μείνει πίσω στην Αγγλία σε σχέση βέβαια και με την περσινή τους εκπληκτική πορεία. Μάλιστα, έχουν μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και ο προπονητής Ρανιέρι προσπάθησε όλες αυτές τις ημέρες να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του. Δύσκολη βέβαια η αποστολή τους σήμερα στο Λονδίνο και κόντρα στην Τσέλσι. Λείπει εδώ και αρκετές αγωνιστικές ο μέσος Μεντί (1 συμ.).
Εκτός: 0-0-3
Γκολ: 8-11
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Τσέλσι – Λέστερ

Το ματς δεν είναι εύκολο για την Τσέλσι, αλλά και από την άλλη πλευρά με τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, η Λέστερ δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή ομάδα. Ο άσος στο 1,62 από την Sportingbet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση