» » » » » » Θα πάω πάσο σήμερα στο στοίχημα

Θα πάω πάσο σήμερα Τετάρτη 26/10/2016 στο στοίχημα

Καλημέρα σας, περίεργη εβδομάδα αυτή που διανύουμε αφού ενώ έχει πολλά ματς, αυτά είναι τα περισσότερα από κύπελλα και Λιγκ Καπ, όπου σχεδόν όλες οι ομάδες κάνουν πολλές αλλαγές στην σύνθεση τους και έτσι αλλοιώνεται πολύ η αγωνιστική τους συμπεριφορά. Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να μείνουμε λίγο μακριά και αν ποντάρουμε στο στοίχημα, αυτό να γίνει με χαμηλούς ρυθμούς για την συμμετοχή- διασκέδαση –  και μόνο. Κανονικά εμβόλιμες αγωνιστικές έχουμε στην Ιταλική Serie A και την Βέλγικη Λίγκα,προτάσεις για την Σεριε Α μπορείτε να δείτε εδώ.
Για να γίνουν κάποιες προτάσεις για σήμερα, είναι ότι η Ζούλτε Βάρεγκεμ, μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρα στην Σιντ Τρούϊντεν, πολλά γκολ μπορεί να έχουμε στα ματς της Κλάμπ Μπριζ και την Άντερλεχτ.
Στην Αγγλία για τον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ, over 2,5 μπορεί να γίνει η αναμέτρηση Γουεστ Χαμ – Τσέλσι, ενώ στο ντερμπι του Μάντσεστερ, όπου η Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Σίτι, μπορεί να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το goal goal
Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε, τα λέμε

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση