Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ιταλίας Νάπολι – Έμπολι

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ιταλίας την Τετάρτη 26/10/2016
Προϊστορία: 3-4-5
Πέρυσι: ΝΑΠΟΛΙ – ΕΜΠΟΛΙ 5-1
ΝΑΠΟΛΙ: Έκανε αυτό που έπρεπε στην έδρα της ουραγού Κροτόνε και έφτασε στην επικράτηση με 2-1. Σημαντικό αποτέλεσμα για τους «παρτενοπέι», που χρειάστηκε να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Επίσης, ξεπέρασε με αυτόν τον τρόπο τις τρεις διαδοχικές ήττες που είχε σε Ιταλία και Ευρώπη, ενώ προσπαθεί μέσα από τα παιχνίδια να βρει και πάλι τον καλό της αυτό. Δεν είναι εύκολο βέβαια να προσαρμοστεί χωρίς τον καλύτερο της φορ Μίλικ. Πάντως, μπορεί να κάνει το 2/2 σήμερα, αφού υποδέχεται την αποδυναμωμένη φέτος Έμπολι και είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα. Πρόβλημα στην γραμμή κρούσης, αφού τραυματίας είναι ο Μίλικ (7 συμ./4 γκολ) και τιμωρημένος ο Γκαμπιαντίνι (8 συμ./1 γκολ).
Εντός: 3-0-1
Γκολ: 17-10
Τελευταία 5: 2-1-2
ΕΜΠΟΛΙ: Δεν μπόρεσε να κάνει το βήμα παραπάνω σε ακόμη μία αγωνιστική η Έμπολι και έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με την Κιέβο. Ένα άκρως απαιτητικό βέβαια παιχνίδι και οι όποιες ευκαιρίες της δεν έπιασαν τόπο. Δεύτερη διαδοχική «λευκή» ισοπαλία στο πρωτάθλημα, όμως το χειρότερο είναι πως δεν βρίσκει δίχτυα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Διάστημα βέβαια που αγνοεί τη νίκη. Από τις πλέον αδύναμες ομάδες της Serie A η Έμπολι και βρίσκεται αναμενόμενα στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Τα δύσκολα γι’ αυτήν συνεχίζονται και στην εμβόλιμη αγωνιστική, όπου αντιμετωπίζει στο «Σαν Πάολο» τη Νάπολι. Μοναδική απουσία, αυτή του δεξιού μπακ Λαουρίνι (5 συμ.).
Εκτός: 0-2-2
Γκολ: 2-11
Τελευταία 5: 0-2-3

Προβλέψεις στοίχημα για το Νάπολι – Έμπολι

Ούτε με αίτηση δεν σκοράρει η Έμπολι εδώ και καιρό, οπότε τα πράγματα στην έδρα της Νάπολι είναι πολύ δύσκολα γι’ αυτήν. Λογική επιλογή το no goal σε απόδοση 1,70 από την Betshop.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση