» » » » » » Προγνωστικα παμε στοιχημα: Μικρό σκορ στο Περιστέρι

Προγνωστικα παμε στοιχημα: Μικρό σκορ στο Περιστέρι στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Γειά χαρά σε όλους, συνεχίζουμε σε φουλ ρυθμούς και αυτό το Σαββατοκύριακo σε όλα τα πρωταθλήματα, πριν τα παιχνίδια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Τα σημερινά προγνωστικα παμε στοιχημα θα είναι από τα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, όπου η Λάρισα στο AEL FC ARENA υποδέχεται τον Πανιώνιο, η Ξάνθη υποδέχεται την Κέρκυρα, ενώ στο σημαντικότερο ματς της ημέρας στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Μένει χαμηλά το σκορ στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για σήμερα ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα σημαντικό ματς για τις δύο ομάδες, αφού βρίσκονται σε φόρμα και αναμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.
Ο Ατρόμητος, μετά το κακό ξεκίνημα στην σεζόν, έχει καταφέρει να ανέβει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συνολικό ρεκόρ 3-1-2 με γκολ τέσσερα υπέρ και έξι κατά, εντός έδρας έχει δύο νίκες και μία ήττα με γκολ 2-2. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο κατάφερε και πήρε την νίκη με 2-1, σε ένα κακό παιχνίδι από τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος στο 75′ με τον Ούμπιντες έκανε το 0-1 με πέναλτι, στο 84′ ο Λουκίνας το 1-1 και να κλέβει τελικά το ματς με γκολ του Τόνσο στο 89′. «Σπουδαία νίκη, πρέπει όμως να καθαρίζουμε πιο εύκολα τα ματς, στόχος μας η πέμπτη θέση» δήλωσε ο Κορακάκης.
Μεσοβδόμαδα παίζοντας με πολλές αλλαγές επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού για το κύπελλο. Μετά τις δύο ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος άλλαξε προπονητή και έκτοτε έχει ανέβει αγωνιστικά και βαθμολογικά, στα τέσσερα πιο πρόσφατα έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία, το γκολ που δέχθηκε στο Καυτατζόγλειο ήταν το πρώτο μετά από τρία σερί ματς που κράτησε λευκό παθητικό. Με τέσσερα γκολ σε έξι ματς, είναι εμφανές το επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αντίθετα αμυντικά τα πηγαίνει αρκετά καλά. Δεν υπάρχουν φρέσκα προβλήματα, εκτός από την αρχή της σεζόν ο επιθετικός Ντιγκινί.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός, βρίσκεται στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς, τέσσερις παραπάνω από τον δεύετρο Παναθηναϊκό, έχοντας πέντε νίκες και μόλις μία ήττα, αυτή στην Λάρισα. Την προηγούμενη αγωνιστική σε ένα εξαιρετικό ματς με πολύ πάθος και σασπένς ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1 στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης, όμως με αυτογκολ του ίδιου παίκτη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, ενώ με κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς, λίγο πριν την λήξη κατάφερε και πήρε την νίκη.
Σε όλες τις διοργανώσεις μετράει πέντε σερί νίκες με 14-2 τέρματα, παράλληλα διαθέτει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 15 γκολ σε 6 αγώνες και την καλύτερη άμυνα με τέσσερα γκολ παθητικό, είναι η πιο εύστοχη ομάδα του πρωταθλήματος καθώς έχει 15 γκολ σε 74 τελικές προσπάθειες για γκολ.
Εκτός μάχης τέθηκε ο βασικός μπακ Ντε Λα Μπέγια, κόπηκαν από την αποστολή οι Μαρίν, Βιάνα, Σιόβας, Καμπιάσο ενώ στη 18άδα μπήκαν οι Μπουχαλάκης, Ρομάο, Πάρντο που άρεσαν στο μεσοβδόμαδο 3-0 επί του Πλατανιά.
Προγνωστικα παμε στοιχημα Σούπερ Λιγκ: Σίγουρα οι δύο ομάδες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, έχοντας ρυθμό και συνεχή άνοδο, σήμερα αναμένω ένα κλειστό παιχνίδι, ο Ατρόμητος θα βασιστεί στην άμυνα και να χτυπήσει στην αντεπίθεση, θα προτείνω τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,00 στον stoiximan.gr, ο οποίος προφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα.
Ατρόμητος – Ολυμπιακός @@ 2 & under 3,5 σε απόδοση 2,00 (Stoiximan.gr)

Σκοράρουν και οι δύο στη Λάρισα

Στην Λάρισα η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Πανιώνιο, σε μία δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες που μπορούν να δώσουν ένα συναρπαστικό ματς.
Η Λάρισα δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά την σεζόν, βρίσκεται στην 13η θέση, έχοντας μόνο πέντε βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 1-2-3 και γκολ 5 υπέρ και 11 κατά. Τη προηγούμενη αγωνιστική μετά από μία τραγική εμφάνιση, ηττήθηκε με 4-0  στους «Ζωσιμάδες» από τον ΠΑΣ που έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και αποτυπώνεται εύκολα αυτό από το τελικό σκορ.  «Μόνος υπεύθυνος είμαι εγώ, κρίσιμο το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο» δήλωσε ο Αναστασιάδης.
Μεσοβδόμαδα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και έχασε με 2-0 από τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο παίζοντας με πολλές αλλαγές, δεν άξιζε κάτι παραπάνω από το να βρίσκεται πίσω με δύο γκολ στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη ήταν βελτιωμένη αλλά δεν κατάφερε να μειώσει.
Εντός έδρας έχει μοιρασμένα αποτελέσματα με 1-1-1 και γκολ 4-4 και κάνει τα καλά της παιχνίδια, αφού μακριά από το γήπεδο της, οι εμφανίσεις είναι από μέτριες εώς κακές. Διαθέτει την χειρότερη αμυντική γραμμή με 11 γκολ παθητικό σε έξι ματς, ενώ είναι πρώτη στην κατηγορία κλεψίματα με 202 όμως είναι και δεύτερη σε λάθη με 303.
«Είναι μια ποδοσφαιρική απάτη αυτό που βλέπω τώρα από την ΑΕΛ, εμπιστεύομαι τον Αναστασιάδη όμως δεν μπορούμε να ζούμε αυτό το μαρτύριο» δήλωσε ο ιδιοκτήτης Κούγιας. Xωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί στην σημερινή αναμέτρηση αφού ο κίπερ Ξενοδόχοφ ίσως μπει στην αποστολή.
Από την άλλη ο Πανιώνιος βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 10 βαθμούς, με συνολικό ρεκόρ 3-1-2 και γκολ 8-5. Την τελευταία αγωνιστική πήγε στο ΟΑΚΑ να δοκιμαστεί με την ΑΕΚ, έμεινε στην λευκή ισοπαλία, σε ένα ματς με πολύ λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.  «Είμαι ευχαριστημένος από την ισοπαλία, ήμασταν εξαιρετικοί αμυντικά» δήλωσε ο Μιλόγεβιτς. Μεσοβδόμαδα έμεινε στο 0-0 με το Λεβαδειακό για το κύπελλο, έπαιξε με μικτή ενδεκάδα, ήταν καλύτερος αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις του.
Μακριά από την Νέα Σμύρνη, δεν έχει ήττα, αλλά δύο νίκες και μία ισοπαλία, δείχνοντας να βολεύεται χτυπώντας στις αντεπιθέσεις, η ισοπαλία ήταν με την ΑΕΚ, ενώ κέρδισε Ξάνθη και Ηρακλή. Διαθέτει ποιότητα και βγάζει πολλούς αυτοματισμούς επιθετικά ενώ και αμυντικά παίρνει άριστο βαθμό, Ολυμπιακός και ΑΕΚ σε δύο κολλητά ματς δεν του έκαναν αθροιστικά πάνω από 6-7 τελικές φάσεις.
Χτύπησε ο βασικός αμυντικός Γκιοατά που έχει κλέψει τις εντυπώσεις φέτος με την απόδοση του, τραυματίστηκε και ο μεσοεπιθετικός Ολαϊτάν που έχει συμμετοχές μόνο ως αλλαγή μέχρι τώρα, εξέτισε και επιστρέφει ο βασικός δεξιός μπακ Βλάχος.
Προγνωστικα παμε στοιχημα Σούπερ Λιγκ: Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες, όπου διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές, σήμερα περιμένω παιχνίδι με γκολ, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το goal goal σε απόδοση 2,10 στην Sportingbet.gr
Λάρισα – Πανιώνιος @@ goal goal σε απόδοση 2,10 (Sportingbet.gr)

Κερδίζει με μικρό σκορ η Ξάνθη την Κέρκυρα

Στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι, η Ξάνθη υποδέχεται την Κέρκυρα, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από νίκες και να θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο ρυθμό και να ανέβουν στην βαθμολογία.
Η Ξάνθη βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με οχτώ βαθμούς, έχει ρεκόρ 2-2-2 και γκολ 4-7, τις δύο νίκες τις έχει εκτός έδρας, στο γήπεδο της έχει δώσει μόνο δύο ματς και έχει μία ισοπαλία και μία ήττα, μάλιστα δεν σκοράρει σε αυτά τα δύο παιχνίδι και σήμερα θέλει να το αλλάξει αυτό. Μετά την νίκη στην Λεωφόρο, η Ξάνθη πέρασε και από την Κρήτη, κερδίζοντας με 0-1 τον Πλατανιά, είχε παθητικό ρόλο σε όλη την διάρκεια του ματς και κατάφερε να σκοράρει  στη μοναδική φάση του πρώτου ημιχρόνου σκόραραν με κεφαλιά του Γιουνές. «Τέλειο το πνεύμα της ομάδας μου, θέμα χρόνου ήταν να έρθουν τα αποτελέσματα» το σχόλιο του Λουτσέσκου
Μεσοβδόμαδα έχασε με 1-0 στην έδρα του ΠΑΣ για το κύπελλο, έπαιξε με αναπληρωματικούς κατά βάση, ήταν κάπως καλύτερη στο πρώτο μέρος όμως δεν τα κατάφερε.
Εκτός από τις δύο νίκες, πριν από αυτές είχε δύο ισοπαλίες και είναι αήττητη για τέσσερα ματς δείχνοντας ότι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και άνοδο. Όπλο της η καλή ανασταλτική λειτουργία, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα αν και είχε δύσκολα ματς, είναι όμως τελευταία στην κατηγορία με τις τελικές για γκολ, έχει μόλις 36 σε 6 αγώνες, έξι ανά ματς δηλαδή.
Τραυματίας είναι ο βασικός εξτρέμ Σολτάνι, ένας από τους λίγους παίκτες που διαθέτει που μπορούν να απειλήσουν με ατομική προσπάθεια, επιστρέφει ο μπακ Χατζητερζόγλου που λόγω απουσιών ξεκίνησε τρεις φορές βασικός.
Από την άλλη η Κέρκυρα βρίσκεται στην 12η θέση με έξι βαθμούς, έχοντας απολογισμό 2-0-4 με γκολ 5-8, εκτός έδρας έχει δύο στις δύο ήττες ενώ μέσα στην έδρα της δύο νίκες και δύο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0 σε ένα ματς που είχε σαν πρωταγωνιστή τον Τουράμ που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, στο πρώτο ημίχρονο. «Εντυπωσιακή η αντίδραση της ομάδας μου μετά τα άσχημα αποτελέσματα» το σχόλιο του Γρηγορίου.
Μεσοβδόμαδα έχασε με 4-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το κύπελλο παίζοντας με αναπληρωματικούς, ανοίχτηκε στο τέλος για την ισοφάριση και δέχθηκε τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο. Πριν την νίκη με τον Αστέρα, είχε τρεις συνεχόμενες ήττες και το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο στην ομάδα, δημιουργεί με άνεση ευκαιρίες, έχει 71 τελικές για γκολ, στην κατηγορία αυτή είναι πάνω από την ΑΕΚ και τον Πανιώνιος ενδεικτικά.
Eπιστρέφουν στην αποστολή οι βασικοί Γκόμες (μεσοαμυντικός), Βενέτης (στόπερ) που έλειψαν στα προηγούμενα αλλά παραμένει άγνωστο αν θα ξεκινήσουν, ενοχλήσει ο βασικός μεσοεπιθετικός Ζορμπάς, εκτός μάχης ο βασικός στόπερ Ντιμιτρόφσκι.
Προγνωστικα παμε στοιχημα Σούπερ Λιγκ: Η Κέρκυρα δεν τα καταφέρνει μακριά από το νησί, η Ξάνθη είναι σε αγωνιστική άνοδο και θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη της εντός έδρας, πιστεύω ότι μπορεί να σκοράρει σήμερα και με βάση στην δυνατή και σκληρή της άμυνα να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα προτείνω τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,05 στην Vistabet.gr
Ξάνθη – Κέρκυρα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,05 (Vistabet.gr)

Προγνωστικα παμε στοιχημα

  • Ατρόμητος – Ολυμπιακός @@ 2 & under 3,5 σε απόδοση 2,00 (stoiximan.gr
  • Λάρισα – Πανιώνιος @@ goal goal σε απόδοση 2,10 (Sportingbet.gr)
  • Ξάνθη – Κέρκυρα @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,05 (Vistabet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση