» » » » » » » Ιταλία: Με παράδοση κόντρα σε Σασσουόλο η Ρόμα

Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Ιταλίας Σασσουόλο – Ρόμα

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Ιταλίας την Τετάρτη 26/10/2016
Προϊστορία: 0-3-3
Πέρυσι: ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ – ΡΟΜΑ 0-3
ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ: Θετικός κρίνεται ο βαθμός στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με την Μπολόνια, όπου απέσπασε την ισοπαλία με 1-1. Αυτό γιατί έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ και συγκεκριμένα στο 10′, αλλά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μάτρι στο 86′. Ζητούμενο για την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο είναι να «χτίσει» ένα θετικό σερί και να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και συνήθως εντός έδρας παρουσιάζεται ακόμη πιο δυνατή. Πάντως, την περιμένει σήμερα δύσκολο παιχνίδι, με αντίπαλο την δεύτερη Ρόμα. Τραυματίες οι μέσοι Μανιανέλι (9 συμ.), Μισιρόλι (1 συμ.) και ο φορ Μπεράρντι (2 συμ./2 γκολ).
Εντός: 3-0-1
Γκολ: 12-14
Τελευταία 5: 2-1-2
ΡΟΜΑ: Συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, αλλά και στις νίκες έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρόμα, καθώς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε στο εντός έδρας ματς με την Παλέρμο και επικράτησε με 4-1. Ακόμη ένα τέρμα από τον φορμαρισμένο φορ Τζέκο, ενώ σκόραρα επίσης οι Σαλάχ, Παρέδες και Ελ Σααράουι. Τρίτο σερί τρίποντο για τους «τζιαλορόσι» και το πιο σημαντικό είναι πως μείωσαν την διαφορά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους στους δύο βαθμούς. Στην έδρα της Σασσουόλο βρίσκει τον τρόπο να περνά τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Σπαλέτι και σίγουρα θα είναι σπουδαίο διπλό αν αυτό επιτευχθεί αργά το βράδυ. Εκτός ο στόπερ Βερμάελεν (2 συμ.), οι μπακ Μπρούνο Πέρες (7 συμ.), Μάριο Ρουί και ο εξτρέμ Περότι (7 συμ./3 γκολ).
Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 23-11
Τελευταία 5: 4-0-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Σασσουόλο – Ρόμα

Έχει βρει το… κουμπί της Σασσουόλο η Ρόμα στο συγκεκριμένο γήπεδο και μπορεί να συνεχίσει νικηφόρα. Το διπλό στο 1,95 από την Sportingbet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση