» » » » » Νίκη στο ντεμπούτο του ο Τσάβι Πασκουάλ

Ανέτρεψε, κέρδισε και συνεχίζει

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 84-83 την Μπάμπεργκ στη Γερμανία για την 3η αγωνιστική της Euroleague, όπου ο Ισπανός τεχνικός Τσάβι Πασκουάλ, βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο της νέας ομάδας του.
Μία ασίστ μακριά από το triple-double (13 πόντοι, έντεκα ριμπάουντ, εννέα ασίστ) έφθασε ο Νικ Καλάθης, που πέτυχε και το νικητήριο καλάθι της ομάδας του για το ροζ φύλλο το οποίο αυτή πέτυχε στην 3η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Και να σκεφτεί κανείς ότι η Μπάμπεργκ προηγούταν με 83-73 τρία λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα και όλα έδειχναν ότι θα ήταν αυτή η οποία θα έφθανε στη νίκη. Έπαιξε πολύ καλές άμυνες στα τελευταία λεπτά, ενώ επίθεση με ένα τρίποντο και δύο καλάθι και φάουλ, κατάφερε να φέρει το ματς στο πόντο με 83-82, πριν αναλάβει δράση ο Καλάθης και δώσει την νίκη στην ομάδα του. O Νικ Καλάθης πήρε το επιθετικό ριμπάουντ (μετά το άστοχο λέι απ του Κέι Σι Ρίβερς) και σκόραρε με τη βοήθεια του ταμπλό, για να «γράψει» το τελικό σκορ, αφού στην τελευταία επίθεση του αγώνα (με 3.5» για το τέλος), ο Ντάριους Μίλερ δεν κατάφερε να βρει τον στόχο.
Ο Ρίβερς σταμάτησε στους 18 πόντους, 16 πέτυχε ο Φελντέιν και 9 ο Μπουρούσης.
Για τη Μπάμπεργκ ο Μέλι πέτυχε 17 πόντους και ακολούθησε ο Στρέλνιεκς με 16 και ο Ζήσης με 13.

Δηλώσεις  Τσάβι Πασκουάλ

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη που πήραμε. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε. Μπορεί να μην είχαμε την ίδια απόδοση για 40 λεπτά, αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη κι αυτό είναι σημαντικό.
Ξέρουμε πως η Μπάμπεργκ είναι εξαιρετική ομάδα, ειδικά στην έδρα της, κι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς το να κερδίσουμε» ήταν τα λόγια του νέου τεχνικού του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ.
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 37-42, 63-62, 83-84
Μπάμπεργκ (Αντρέα Τρινκιέρι): Κοζέρ 7 (1), Μέλι 17 (4), Ζήσης 13 (1), Τάις 4, Λο 6 (1), Στρέλνιεκς 16 (1), Βερεμένκο 2, Μίλερ 12 (2), Χέκμαν 3 (1), Ραντόσεβιτς 3
Παναθηναϊκός Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 9 (2), Νίκολς 1, Ρίβερς 18 (3), Φώτσης 3 (1),Παππάς 5, Φελντέιν 16 (4), Γκιστ 10, Μπουρούσης 9 (1), Καλάθης Ν. 13 (1)
Πηγές άρθρου youtubesport24.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση