» » » » » » » Πάμε στοίχημα: Τρίτη αγωνιστική Europa League

Πάμε στοίχημα: Τρίτη αγωνιστική για το Europa League Πέμπτη 20/10/2016

Καλημέρα σας, ολοκληρώθηκε χτες η τρίτη αγωνιστική του Champions League, όπου τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν όσον αφορά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, και σήμερα θα γίνει η τρίτη αγωνιστική του Europa League με τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να ρίχνονται στην μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση, μπορείτε να βρείτε τις αναλύσεις στοιχήματος από αυτά τα παιχνίδια στην αντίστοιχη κατηγορία. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός αγωνίζονται στις 20:00 και ο Ολυμπιακός στις 22:05, μην χάνουμε άλλο χρόνο πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις στο πάμε στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Για μία εύκολη και ξεκούραστη νίκη η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ

Για τον πρώτο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Φενέρμπαχτσέ, ανάμεσα στα ντέρμπι με Λίβερπουλ (Δευτέρα) και Τσέλσι (Κυριακή) και θέλει να κάνει μία επαγγελματική και όσο τον δυνατόν ξεκούραστη νίκη.
Η γηπεδούχος Γιουνάϊτεντ βρίσκεται στην τρίτη θέση με τρεις βαθμούς, πίσω από Φενέρ και Αϊντχόφεν, στην πρεμιέρα ηττήθηκε στην Ολλανδία με 1-0 από την Αϊντχόφεν, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε την άσημε Ζόρια με 1-0 με γκολ του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο 69′. Στην Premier League δεν έχει ξεκινήσει καλά και βρίσκεται στην έβδομη θέση με 14 βαθμούς, πέντε πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε οχτώ ματς στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 4-2-2 και γκολ 13-8. Την Δευτέρα υπήρχε το πολυαναμενόμενο ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αποδείχτηκε σούπα τελικά με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ελάχιστες αξιόλογες φάσεις, έτσι μοιραία ήρθε το τελικό 0-0.
Έχει να ηττηθεί από το Μάρτιο του 2013 σε ευρωπαϊκή διοργάνωση όντας αήττητη για 12 σερί ματς με 9 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Λόγω των ντέρμπι, πριν και μετά με την Τσέλσι, ο κόουτς Μουρίνο αναμένεται να πραγματοποιήσει ευρύ ροτέισον για να προσπαθήσει να κρατήσει φρέσκους του παίκτες του. Κανένα πρόβλημα πέρα του Τζόουνς που δεν έχει αγωνιστεί φέτος, κανονικά μέσα οι Σο και Μικιταριάν που είναι πλέον απόλυτα υγιής, μπήκαν στην αποστολή και οι Σναϊντερλέν, Μαρσιάλ που έλειψαν στον αγώνα της Δευτέρας με την Λίβερπουλ.
Από την άλλη η Φενέρμπαχτσε είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με τέσσερις βαθμούς, με την ισοπαλία με την Ζόρια στην πρεμιέρα και την νίκη την προηγούμενη με 1-0 επί της Φεγένορντ. Στο Τουρκικό πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω, βρίσκεται στην ένατη θέση με 9 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 2-3-2 και γκολ 12-9. Στο τελευταίο της παιχνίδι έκανε άλλη μία γκέλα όπου έμεινε στο 1-1 με τη νεοφώτιστη Αλάνιασπορ στην Κωνσταντινούπολη. Έξω φρενών οι οπαδοί που τα έβαλαν με πρόεδρο και προπονητή ζητώντας την παραίτηση και των δύο.
Στα τελευταία οχτώ εκτός έδρας παιχνίδια στο Europa League τα έξι ήταν under 2,5, η παράδοση Τούρκικων ομάδων στην Αγγλία είναι 9 ήττες σε 10 παιχνίδια. Aμφίβολος είναι ο βασικός χαφ Τουφάν και ο επίσης βασικός Λενς αλλά η συμμετοχή του στην βασική ενδεκάδα είναι σχεδόν απίθανη. Αντίθετα αποθεραπεύτηκε ο φορ Σο που ξεκίνησε βασικός στα δύο ματς του Γιουρόπα.
Πάμε στοίχημα Europa League: Η Φενέρμπαχτσε έχει ξεκινήσει άσχημα την σεζόν και δεν δείχνει ικανή να πάρει κάτι θετικό στο Μάντσεστερ, αν και η Γιουνάϊτεντ θα αγωνιστεί με πολλούς αναπληρωματικούς, κάνοντας ροτέϊσον. Αναμένω η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ να κάνει μία επαγγελματική νίκη και θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,25 στον stoiximan.gr
Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Φενερμπαχτσε @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,25 (Stoiximan.gr)

Θα τα καταφέρει ο ΑΠΟΕΛ;

Για τον δεύτερο όμιλο, στον οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός, ο ΑΠΟΕΛ θα δοκιμαστεί στην έδρα της Γιουνγκ Μποϊς και με νίκη σήμερα θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Η Γιουνγκ Μποϊς είναι στον πάτο του ομίλου με έναν βαθμό, αυτόν που πήρε την προηγούμενη αγωνιστική με το 0-0 στην έδρα της Αστάνα, στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό με 0-1. Στο πρωτάθλημα Ελβετίας βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 16 βαθμούς και 15 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Βασιλεία που φαίνεται να μην κοντράρεται. Προέρχεται από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, οι 4 από αυτές ήρθαν με 0-0.
Στα δύο ματς που έχει δώσει στο Europa League δεν έχει σκοράρει και σε συνδυασμό με τα 4 0-0 στα τελευταία της ματς, γίνεται φανερό ότι αντιμετωπίζει έντονο επιθετικό πρόβλημα, όπου αν δεν το λύση δεν θα έχει ελπίδες πρόκρισης.
Αντίθετα ο ΑΠΟΕΛ είναι στην καλύτερη του φάση, είναι αήττητος εδώ και δύο μήνες σε όλες τις διοργανώσεις με οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Στον όμιλο έχει δύο νίκες και δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση, την πρώτη αγωνιστική κέρδισε την Αστάνα με 2-1, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με διπλό από το Καραϊσκάκη με 0-1, που όμως κινδύνευσε αρκετές φορές από τον γηπεδούχο Ολυμπιακό. Στο πρωτάθλημα είναι στην δεύτερη θέση με 19 βαθμούς, δύο πίσω από την κορυφή, έχοντας ρεκόρ 7-1-0 και γκολ 18-1, το Σάββατο είχε εύκολο έργο απέναντι στη νεοφώτιστη Α.Ε. Ζακακίου  όπου πέρασε με 1-4.
Αν καταφέρει σήμερα να πάρει τους τρεις βαθμούς θα έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση, πάντως η ισοπαλία δεν είναι κακή. Εκτός αποστολής οι Ντε Καμάργκο (επιθετικός, 3συμ. / 2 γκολ) και Ορλάντι (μέσος, 3συμ.).
Πάμε στοίχημα Europa League: Ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να ρισκάρει στην σημερινή αναμέτρηση, πρέπει να έχει πρωταρχικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα, η Γιουνγκ Μποϊς έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα και σκοράρει με αρκετή δυσκολία, αναμένω ένα πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ και έτσι θα πάω με το under 2,5 σε απόδοση 1,75 στην Mybet.gr
Γιουνγκ Μποϊς – ΑΠΟΕΛ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75 (Mybet.gr)

Βολεύονται με την ισοπαλία στο Βίγκο

Πάμε στον έβδομο όμιλο, όπου συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, η Θέλτα υποδέχεται τον Άγιαξ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις και μπορεί ο βαθμός της ισοπαλίας να είναι αρκετά βολικό.
Η Θέλτα είναι στην δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς, στην πρεμιέρα ήρθε 1-1 με την Σταντάρ Λιέγης,ενώ στο προηγούμενο ματς κέρδισε με 2-0, με τα δύο γκολ να μπαίνουν όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας βρίσκεται στην 12η θέση με δέκα βαθμούς και απολογισμό 3-1-4 με γκολ 9-16, μία από τις νίκες της ήταν επί της Μπαρτσελόνα με 4-3. Στο τελευταίο της παιχνίδι κάνοντας μία άσχημη εμφάνιση έχασε εκτός έδρας από την Βιγιαρεάλ με 5-0.
Και πάλι αναμένεται να γίνει ροτέισον, όμως θα γίνουν λιγότερες αλλαγές σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. «Είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς καθώς η διοργάνωση αυτή μας εξιτάρει, το ντέρμπι με την Ντεπορτίβο είναι σημαντικότερο πάντως» παραδέχτηκε ο κόουτς Μπερίσο για το ντέρμπι με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια την Κυριακή.
Ο Άγιαξ, από την άλλη, έχει δύο στις δύο νίκες στον όμιλο, κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό με 2-1 και την Σταντάρ Λιέγης με 1-0 στο τελευταίο παιχνίδι. Στο πρωτάθλημα Ολλανδίας βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 22 βαθμούς, κυνηγώντας την πρωτοπόρο Φέγενορντ που έχει πέντε παραπάνω και έχει εννιά στις εννιά νίκες. Στο τελευταίο της ματς κέρδισε εκτός έδρας την Ντεν Χάαγκ με 0-2, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Μετά τις γκέλες στην αρχή της σεζόν, έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα της, προέρχεται από εννέα σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 7-1-1 και γκολ 22-8, εκτός έδρας έχει 4 στις 4 νίκες με 10 υπέρ και μόλις ένα κατά γκολ.
Από τα έξι φετινά παιχνίδια τα πέντε ήταν goal goal, ενώ έχει σκοράρει και στα 16 φετινά παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο κίπερ Κρουλ μπήκε για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή. Έπεται το ντέρμπι μίσους με τη Φέγενορντ στο Ρότερνταμ και ίσως γίνουν μερικές αλλαγές φρεσκαρίσματος. «Είμαστε σε θέση ισχύος στον όμιλο και ένα θετικό αποτέλεσμα θα ήταν υπέροχο, για να τα καταφέρουμε όμως πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στη Θέλτα και όχι στη Φέγενορντ» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας.
Πάμε στοίχημα Europa League: Οι δύο ομάδες, ίσως βολεύονται με την ισοπαλία, δεν θα ρισκάρω όμως και θα πάω με το να σκοράρουν και οι δύο, αφού διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές, το goal goal μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στην Interwetten.gr και αξίζει να μπει στα δελτία μας στο πάμε στοίχημα
Θέλτα – Άγιαξ @@ goal goal σε απόδοση 1,75 (Interwetten.gr)

Προβλεψεις πάμε στοίχημα Europa League

  • Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Φενερμπαχτσε @@ 1 & under 3,5 σε απόδοση 2,25 (stoiximan.gr
  • Γιουνγκ Μποϊς – ΑΠΟΕΛ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,75 (Mybet.gr)
  • Θέλτα – Άγιαξ @@ goal goal σε απόδοση 1,75 (Interwetten.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση