» » » » » » » » Με τα goal goal στις προβλέψεις στοιχήματος

Με τα goal goal στις προβλέψεις στοιχήματος την Παρασκευή 28/10/2016

Γεία σε όλους, επανερχόμαστε σιγά σιγά στους γνωστούς μας ρυθμούς με πλήρες αγωνιστικές σε όλα τα πρωταθλήματα. Σήμερα, Παρασκευή, έχουμε το κλασικό αγωνιστικό πρόβλημα και οι σημερινές προβλέψεις στοιχήματος θα είναι τα ματς της Γαλλίας, της Ισπανία και της Ολλανδίας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, χρόνια πολλά και καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Σκοράρουν στο Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν

Η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 της Γαλλίας ανοίγει με την αναμέτρηση Λιλ – Παρι Σεν Ζερμέν, με τους δύο αντιπάλους να μην έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν και να θέλουν να επανέλθουν στα γνωστά τους στάνταρ.
Η γηπεδούχος Λιλ βρίσκεται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα με δέκα βαθμούς, έχοντας συνολικά απολογισμό τρεις νίκες, μία ισοπαλία και έξι ήττες με γκολ δέκα υπέρ και 16 κατά. Εντός έδρας έχει τρεις νίκες και δύο ήττες μέχρι τώρα, την προηγούμενη αγωνιστική έκανε μία αρκετά καλή εμφάνιση και κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση της Μπαστιά και να πανηγυρίσει ένα σημαντικό τρίποντο μπροστά στο κοινό της. Σκόραρε δύο φορές στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, δέχτηκε τη μείωση στο σκορ, ωστόσο εν τέλει κατάφερε να διατηρήσει το τελικό 2-1.
Στη φετινή σεζόν η Λιλ βρίσκεται πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό και είναι χαμηλά στην βαθμολογία, η άμυνα της που κάποτε ήταν η δύναμη της, πλέον την προδίδει επανειλημμένα, καθώς έχει δεχτεί 16 γκολ στις 11 πρώτες αγωνιστικές, στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματ στο γήπεδο της τα τρία ήταν goal goal.
Στην σημερινή αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν ο μέσος Λόπες (5 συμ./ 2 γκολ), ο επιθετικός Ντε Πρεβιλέ (6 συμ.) και ο αμυντικός Μπάσα (5 συμ./ 1 γκολ).
Από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην τρίτη θέση με 20 βαθμούς και ρεκόρ μέχρι τώρα 6-2-2 και γκολ 19-7. Μακριά από την έδρα της σε πέντε ματς έχει δύο ήττες και τρεις νίκες, την τελευταία αγωνιστική για άλλη μία φορά φέτος δεν κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ, είχε την κατοχή της μπάλας ( σε ποσοστό 69 %) αλλά δε μπόρεσε να παραβιάσει την εστία των Μασσαλών και αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με τη λευκή ισοπαλία.
Η Παρί Σεν Ζερμέν, πριν από αυτό το παιχνίδι, είχε τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, έδειξαν όμως για μία ακόμη φορά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη φετινή σεζόν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν δεχτεί 7 γκολ στις 5 πιο πρόσφατες εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο παραμένει μία επιθετική υπερδύναμη, καθώς πέτυχε 10 γκολ στα 5 ταξίδια της για το Σαμπιονά. Από την αναμέτρηση του Λιλ θα λείψει ο τιμωρημένος στόπερ Κιμπέμπε (7 συμ.) και ο τραυματίας μέσος Παστόρε (4 συμ.)
Προβλέψεις στοιχήματος Ligue 1: Οι δύο ομάδες δεν είναι καλά φέτος, τηρουμένων των αναλογιών, αναμένω σήμερα να σκοράρουν και οι δύο και να επιβεβαιωθεί το goal goal σε απόδοση 2,15 στον stoiximan.gr.
Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν @@ goal goal σε απόδοση 2,15 (Stoiximan.gr

Κερδίζει η Τβέντε με γκολ

Για την Ολλανδία η αγωνιστική ξεκινά με την Τβέντε να υποδέχεται την ουραγό Ρόντα του Γιάννη Αναστασίου που καίγεται για τη νίκη για να μπορέσει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Η Τβέντε είναι στην πέμπτη θέση με 17 βαθμούς, έχοντας συνολικό απολογισμό 5-2-3 και γκολ 20-16, ενώ εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-1-1 και γκολ 12-7. Προέρχεται από τέσσερα ματς χωρίς ήττα, δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, την προηγούμενη αγωνιστική, κέρδισε εύκολα την Γκο Αχεντ Ιγκλς με 0-2, εκτός έδρας, χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, έχοντας πλήρως τον έλεγχο του αγώνα.
Διαθέτει την δεύτερη καλύτερη επιθετική γραμμή εντός έδρας με 12 γκολ, μαζί με τον Άγιαξ. Μπορεί να πετύχει κάτι ουσιαστικό φέτος στο πρωτάθλημα, με κύριο όπλο της το γήπεδο της, που πάντα παίρνει δύναμη από αυτό. Από το ματς θα απουσιάσει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Στίβενς, ο αμυντικός Άντερσεν (6 συμ.) και ο τιμωρημένος μπακ Τραϊκόφσκι (9 συμ.).
Η Ρόντα βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα με μόλις επτά βαθμούς, έχοντας μόνο μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες 5-16. Εντός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη σε πέντε ματς, αλλά τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες με γκολ 2-7. Την τελευταία αγωνιστική πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 από την Ντεν Χααγκ με γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, δέχτηκε γκολ στο 37’, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερη, έχασε ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει στο 86’ για το τελικό 1-1.
Διαθέτει μακράν την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με μόλις πέντε γκολ σε δέκα αναμετρήσεις, ενώ και αμυντικά δεν τα πηγαίνει καλά με παθητικό 16 γκολ. Στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς έχει δεχτεί επτά γκολ. Η  Τβέντε την έχει κερδίσει στα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια όπου και αν αναμετρήθηκαν. Εκτός δράσης από το παιχνίδι είναι ο ακραίος αμυντικός Ανανού (5 συμ.), ο επιθετικός Τσερτς (4 συμ.) και ο επιθετικός Σχάχιν, που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής ακόμα στο πρωτάθλημα.
Προβλέψεις στοιχήματος Ολλανδίας: Η Ρόντα δεν είναι καθόλου καλά και αποτυπώνεται από την βαθμολογία, η Τβέντε είναι πολύ δυνατή στο γήπεδο της και δεν πιστεύω ότι σήμερα μπορεί να κινδυνεύσει, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,90 στην Goalbet.gr
Τβέντε – Ρόντα @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,90 (Goalbet.gr

Goal goal στο Λεγκανές – Σοσιεδάδ

Πάμε στην Πριμέρα Ντιβιζίον και στην αναμέτρηση Λεγκάνες – Σοσιεδάδ που ανοίγει την αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να έχουν αντίθετα αποτελέσματα.
Η Λεγκάνες βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, έχει αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα, δεν έχει ακόμα νίκη εντός έδρας σε τέσσερα ματς (μία ισοπαλία και τρεις ήττες) ενώ μακριά από την έδρα της έχει τρεις νίκες σε πέντε ματς, τα γκολ συνολικά είναι 9-17. Την προηγούμενη αγωνιστική δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και άλλα δύο στο δεύτερο ημίχρονο και δικαίως ηττήθηκε με 4-0 από την Μάλαγα στο «Ροσαλέδα».
Στα τρία τελευταία της ματς στο «Μπουτάρκε» δέχτηκε αθροιστικά 10 γκολ από Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη και Βαλένθια. Για την σημερινή αναμέτρηση δεν έχει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.
Αντίθετα η Σοσιεδάδ έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται στην έβδομη θέση, έχοντας όμως λογικά αποτελέσματα με τρεις νίκες εντός και μία μόλις εκτός έδρας. Την προηγούμενη αγωνιστική παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο πήρε το τοπικό ντέρμπι με την Αλαβές με 3-0, με γκολ Βέλα και Ουίλιαν Ζοσέ όπου μαζί με τον Ογιαρθάμπαλ, δημιουργούν μία εξαιρετική επιθετική τριπλέτα.
Στα έξι τελευταία παιχνίδια της εναλλάσσεται από ήττα σε νίκη και από νίκη σε ήττα, ουσιαστικά, νικάει στο «Ανοέτα» και χάνει μακριά από το Σαν Σεμπαστιάν. Μακροχρόνια απόντες οι Μπεργκάρα, Αγκιρέτσε και Γκρανέρο.
Προβλέψεις στοιχήματος Πριμέρα Ντιβιζίον: Μέτριες και οι δύο ομάδες, έχουν στόχο να έχουν μία εύκολη παραμονή στην κατηγορία, σήμερα περιμένω ένα ανοικτό παιχνίδι όπου θα σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι και να έχουμε ένα όσον τον δυνατόν εύκολο goal goal σε απόδοση 1,91 στη Vistabet.gr
Λεγκάνες – Σοσιεδα @@ goal goal σε απόδοση 1,91 (Vistabet.gr

Προβλεψεις στοιχήματος Παρασκευής

  • Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν @@ goal goal σε απόδοση 2,15 (stoiximan.gr
  • Τβέντε – Ρόντα @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,90 (Goalbet.gr
  • Λεγκάνες – Σοσιεδαδ @@ goal goal σε απόδοση 1,91 (Vistabet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση