» » » » » » » Προκριματικά Μουντιάλ: Αμφίρροπο το Βουλγαρία – Λευκορωσία

Στοιχηματική ανάλυση για τα προκριματικά του Μουντιάλ Βουλγαρία – Λευκορωσία

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες των προκριματικών την Κυριακή 13/11/2016
Προϊστορία: 4-0-1
Πέρυσι: –
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Μπορεί να ξεκίνησε νικηφόρα την πορεία της με εκείνο το εντυπωσιακό 4-3 επί του Λουξεμβούργου, όμως στην συνέχεια δεν έπεισε, χάνοντας με 4-1 από την Γαλλία και 3-0 από την Σουηδία. Εντελώς ανανεωμένο το σύνολο της Βουλγαρίας σε αυτά τα προκριματικά, όντας αρκετά επιθετική, αλλά με πολλά προβλήματα πίσω. Σίγουρα θα ήθελε τη νίκη σήμερα απέναντι στην Λευκορωσία για να μην μείνει από τόσο νωρίς πίσω βαθμολογικά. Ο προπονητής Χούμπτσεφ δεν μπορεί να υπολογίζει μεταξύ άλλων στον έμπειρο Μίνεφ (24 συμ.) της Λουντογκόρετς, τον μέσου Αλεκσάντροφ (18 συμ./3 γκολ) της Λέγκια, αλλά και στον φορ Ρανγκέλοφ (40 συμ./6 γκολ) της Κόνιασπορ.
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 5-10
Τελευταία 5: 1-0-2
ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Παρότι ξεκίνησε με 0-0 απέναντι στην Γαλλία, ωστόσο στην συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει την διαφορά, χάνοντας με 4-1 από την Ολλανδία, ενώ στο πιο πρόσφατο της παιχνίδι έφερε 1-1 με το Λουξεμβούργο εντός έδρας. Σε ένα παιχνίδι που χρειαζόταν τη νίκη για να αισθάνεται ικανοποιημένη από την συγκομιδή της μέχρι στιγμής στα τρία πρώτα παιχνίδια. Δείχνει πάντως ικανή για όλα και σκοπεύει να βάλει δύσκολα σήμερα στην ομάδα της Βουλγαρίας. Ανανέωση έχει επιχειρήσει ο προπονητής Κάτσκεβιτς, αφού από την αποστολή απουσιάζουν παίκτες όπως οι μέσοι Κρίβετς (38 συμ./5 γκολ), Μπρεσάν (23 συμ./3 γκολ), αλλά και ο φορ Ροντιόνοφ (46 συμ./10 γκολ).
Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 0-1-2

Προγνωστικά στοίχημα για το Βουλγαρία – Λευκορωσία

Δύο ομάδες ικανές για όλα, που σκοράρουν εύκολα, αλλά αμυντικά δεν αποτελούν κάτι το ιδιαίτερο. Ευκαιρία αποτελεί το over 2,5 στο 2,45 από την Mybet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση