» » » » » » » Προκριματικά Μουντιάλ: Περνά από την Μάλτα η Σλοβενία

Στοιχηματική ανάλυση για τα προκριματικά του Μουντιάλ Μάλτα – Σλοβενία

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες των προκριματικών την Παρασκευή 11/11/2016
Προϊστορία: 0-1-3
Πέρυσι: –
ΜΑΛΤΑ: Αποτελεί ξεκάθαρα την πιο αδύναμη ομάδα του έκτου ομίλου και δεν έχει ούτε πόντο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Το χειρότερο είναι ότι σε κανένα από αυτά τα τρία παιχνίδια δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική, χάνοντας με 5-0 από την Σκωτία και με 2-0 από Αγγλία και Λιθουανία. Σαφώς και μεγαλύτερο πρόβλημα της είναι τα πολλά κενά στην άμυνα, καθώς έχει δεχθεί μέχρι στιγμής εννιά τέρματα, ενώ δέχεται αρκετές φάσεις σε κάθε παιχνίδι. Νέο δύσκολο παιχνίδια για τους Μαλτέζους, όμως το ευχάριστο για τον προπονητή Πιέτρο Γκεντίν είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα απουσίας.
Εντός: 0-0-1
Γκολ: 1-9
Τελευταία 5: 0-0-3
ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Πολύ καλή παρουσία απέναντι στην Αγγλία και το μόνο που της έλειπε ήταν το γκολ. Τουλάχιστον δεν έχασε και συνεχίζει να έχει αυξημένες ελπίδες πρόκρισης. Αρκετές ευκαιρίες και καλή κυκλοφορία της μπάλας, δίνοντας συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, καθώς παραμένει αήττητη στις τρεις αγωνιστικές, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Αρχικά είχε φέρει 2-2 μέσα στην Λιθουανία, ενώ στην συνέχεια κέρδισε το καθοριστικό παιχνίδι με την Σλοβακία και σκορ 1-0. Ο προπονητής της ομάδας Σρέτσκο Κάτανετς δεν μπορεί να υπολογίζει μεταξύ άλλων στις υπηρεσίες του αμυντικού Τζόκιτς (82 συμ./1 γκολ) της Βιγιαρεάλ και του μέσου Καμπλ (24 συμ./2 γκολ) της Λεβερκούζεν.
Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-2-0

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Μάλτα – Σλοβενία

Πολύ χαμηλό δικαιολογημένα το διπλό της ανώτερης Σλοβενίας, όμως με την άμυνα που διαθέτει η Μάλτα προτιμότερο είναι το over 2,5 στο 1,90 από την Novibet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση