» » » » » » » Γιούργκεν Κλοπ: Ήμασταν καλοί, μπορούμε και καλύτερα

Η Λίβερπουλ συνέχισε την ξέφρενη πορεία της στην Premier League, πανηγυρίζοντας άλλη μία νίκη.

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με το εντυπωσιακό 6-1 της Γουότφορντ, με τον Μανέ να ανοίγει το σκορ στο 27’, ενώ το 2-0 έκανε ο Κουτίνιο με τη συμπλήρωση του ημίωρου. Ο Εμρέ Τσαν στο 43΄ «έγραψε» το 3-0 και έστειλε στα αποδυτήρια τον Γιούργκεν Κλοπ πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Το δεύτερο ημίχρονο δεν διέφερε ιδιαίτερα, με τον Φιρμίνο στο 57΄ να κάνει το 4-0 και τον Μανέ το 5-0. Ο Γιάνμαατ μείωσε σε 5-1, αλλά στις καθυστερήσεις ο Βαϊνάλντουμ διαμόρφωσε το τελικό 6-1 για την ομάδα Γιούργκεν Κλοπ.
Η Λίβερπουλ πάτησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, έχει συγκεντρώσει 26 βαθμούς, με οχτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή, με 30 γκολ σε 11 αναμετρήσεις, δηλαδή πετυχαίνει περίπου 3 γκολ ανά ματς. Στα δύο τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει δέκα γκολ. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό θα μπορέσει να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για να κατακτήσει τον τίτλο, μετά από πολλά χρόνια.
Και μπορεί από χθες όλος ο κόσμος να μιλάει για τη συγκεκριμένη νίκη, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ δεν εφησυχάζει, σημειώνοντας πως υπάρχουν ακόμη αρκετά περιθώρια βελτίωσης.

Δηλώσεις Γιούργκεν Κλοπ

«Σε κάποια διαστήματα ήμασταν εξαιρετικοί, αλλά υπήρχαν και στιγμές που δεν ήμασταν καλοί. Οι παίκτες μου δούλεψαν πολύ. Ήταν μία εξαιρετική εμφάνιση για 84 λεπτά, αλλά για έξι λεπτά δεν ήμασταν πολύ καλοί. Δείξαμε συγκέντρωση και κάναμε ένα πραγματικά καλό παιχνίδι. Οι παίκτες μου προσπάθησαν να κάνουν το σωστό και το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό. Δεν είναι κακό το γεγονός ότι δεχθήκαμε ένα γκολ, αλλά ήταν πρόβλημα γιατί έπρεπε να τρέξουμε από εκείνο το σημείο και μετά και σπαταλήσαμε αρκετή ενέργεια», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός, Γιούργκεν Κλοπ.
«Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε, αλλά όσοι είδαν σήμερα το παιχνίδι, ξέρουν ότι το απολαύσαμε. Είναι μία μείξη του τι προσπαθούμε να κάνουμε στην προπόνηση και του ταλέντου των ποδοσφαιριστών μου. Είναι καλοί στους μικρούς χώρους, στο ανοικτό γήπεδο, ξέρουν να αμύνονται όπως πρέπει. Είναι πολύ σημαντικό να μαζεύεις πόντους από την αρχή, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Για μένα το σημαντικό είναι ότι δείχνουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο σαν ομάδα», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιούργκεν Κλοπ.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση