Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Γαλλίας Μπαστιά – Μπορντό

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Γαλλίας την Τετάρτη 30/11/2016
Προϊστορία: 11-8-12
Πέρυσι: ΜΠΑΣΤΙΑ – ΜΠΟΡΝΤΟ 1-0
ΜΠΑΣΤΙΑ: Την έκανε την ζημιά της η Μπαστιά και απέσπασε έναν πολύτιμο πόντο στην έδρα της πρωτοπόρου Νις με 1-1. Μπορεί να έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ και συγκεκριμένα στο 11′, ωστόσο βρήκε το τέρμα που έψαχνε στο 60′ με τον Κρίβελι για να τελειώσει το ματς με ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν και έμεινε για έβδομη σερί αγωνιστική χωρίς τρίποντο, εντούτοις αυτή η εμφάνιση ενδέχεται να της δώσει το κατάλληλο έναυσμα για να έρθουν καλύτερες ημέρες από εδώ και στο εξής. Σήμερα την περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτή την φορά με την σοβαρή Μπορντό. Τραυματίας ο έμπειρος στόπερ Σκιλασί (10 συμ.). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.
Εντός: 2-3-2
Γκολ: 11-14
Τελευταία 5: 0-3-2
ΜΠΟΡΝΤΟ: Ότι στερήθηκε στην εκπνοή της αναμέτρησης με την Γκινγκάμπ, το πήρε πίσω το Σάββατο, όπου στο 93′ ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε τη νίκη απέναντι στην μαχητική Ντιζόν με 3-2. Μέχρι το 88′ ήταν πίσω στο σκορ, όμως τότε ο φορ Καμανό πήρε το «όπλο» του και με δύο τέρματα έφερε… τούμπα την αναμέτρηση. Η καλύτερη ψυχολογική ώθηση για την Μπορντό, που διεύρυνε το αήττητο της σερί στις έξι αγωνιστικές και έφτασε μια ανάσα από τις θέσεις της Ευρώπης, αν και νωρίς. Το ίδιο αξιόμαχη θέλει να εμφανιστεί και στην δύσκολη αναμέτρηση με την Μπαστιά στην Κορσική. Νοκ άουτ ο τερματοφύλακας Καρασό (8 συμ.), αλλά και ο μεσοεπιθετικός Τουρέ (6 συμ.).
Εκτός: 2-3-2
Γκολ: 19-16
Τελευταία 5: 2-3-0

Προγνωστικά στοιχήματος για το Μπαστιά – Μπορντό

Σκοράρει και δέχεται γκολ πολύ εύκολα η Μπορντό και δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να συμβεί και σήμερα στην Κορσική. Επιλογή μας το goal/goal στο 2,05 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση