» » » » » » » Προκριματικά Μουντιάλ: Τυπική διαδικασία για Πορτογαλία

Στοιχηματική ανάλυση για τα προκριματικά του Μουντιάλ Πορτογαλία – Λετονία

Δείτε τις προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες των προκριματικών την Κυριακή 13/11/2016
Προϊστορία: 4-0-0
Πέρυσι: –
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Όπως αναμενόταν άλλωστε στην ήττα της πρεμιέρας από την Ελβετία απάντησε με δύο άνετες νίκες απέναντι σε Ανδόρα και Νησιά Φερόε, ρίχνοντας στην κάθε μια από έξι γκολ. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει από πάνω της μόνο την Ελβετία, που έχει κάνει το απόλυτο των βαθμών και έτσι η ομάδα του Σάντος δεν έχει περιθώρια να χάνει βαθμούς, όπως για παράδειγμα στο σημερινό ματς με αντίπαλο την Λετονία. Δεν βρίσκονται στην αποστολή πλέον οι στόπερ Πέπε (81 συμ./4 γκολ), Ρικάρντο Καρβάλιο (89 συμ./5 γκολ), αλλά και ο μπακ-χαφ Βιεϊρίνια (25 συμ./1 γκολ), με τον προπονητή της Πορτογαλίας να επιχειρεί μια σταδιακή ανανέωση.
Εντός: 1-0-0
Γκολ: 12-2
Τελευταία 5: 2-0-1
ΛΕΤΟΝΙΑ: Τίποτα το ιδιαίτερο δεν παρουσιάζει σε ακόμη μία προκριματική φάση η εθνική ομάδα της Λετονίας και η μία νίκη που έχει μέχρι στιγμής στον όμιλο είναι επί της αδύναμης Ανδόρας και αυτή δύσκολα με 1-0. Στην συνέχεια ακολούθησαν δύο ήττες με κάτω τα χέρια από Νησιά Φερόε και Ουγγαρία εντός έδρας με το ίδιο 2-0. Σαφώς και με ανάλογα αποτελέσματα δεν έχει δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι καλό τόσο για την παρουσία της στον όμιλο, αλλά και τον σημερινό πολύ δύσκολο αγώνα στην Πορτογαλία. Εκτός μεταξύ άλλων από την αποστολή του Μάριαν Πάχαρς, ο μέσος Κάουνα (45 συμ./12 γκολ) της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο φορ Ράκελς (14 συμ.).
Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 1-4
Τελευταία 5: 1-0-2

Προγνωστικά στοίχημα για το Πορτογαλία – Λετονία

Πολύ δύσκολα θα απειληθεί η Πορτογαλία από την Λετονία και είναι λίγα τα πράγματα που μπορούμε να ασχοληθούμε στοιχηματικά εδώ. Λογικό πάντως το no goal στο 1,50 από την Betshop.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση