» » » » » » » Πάμε στοίχημα με Διεθνή φιλικά

Πάμε στοίχημα με Διεθνή φιλικά εθνικών ομάδων

Καλημέρα σας, με την διακοπή των πρωταθλημάτων για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, έχουμε ρίξει και εμείς τους ρυθμούς στο πάμε στοίχημα. Σήμερα, διεξάγονται δύο διεθνή φιλικά, η Εθνική μας υποδέχεται την Λευκορωσία στο Καραϊσκάκη, αναμέτρηση που θα παρακολουθήσουμε ζωντανά στον ΣΚΑΙ, ενώ στο άλλο φιλικό η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο που βρίσκεται στον όμιλο της Εθνικής, πάμε να τα δούμε αναλυτικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Για την έκτη σερί νίκη η Ελλάδα πριν την Βοσνία

Στο Καραϊσκάκη η Εθνική Ελλάδος θα υποδεχτεί την Λευκορωσία σε διεθνή φιλικό προετοιμασίας, πριν η εθνική μας αντιμετωπίσει την δυνατή Βοσνία.
Η Ελλάδα συμμετέχει στο Γκρουπ H μαζί με Βέλγιο, Βοσνία, Εσθονία, Κύπρος και Γριβραλτάρ, έχει ξεκινήσει ιδανικά στον όμιλο, έχει κάνει το απόλυτο των νικών και την επόμενη Τρίτη θα υποδεχτεί την Βοσνία, θέλωντας την νίκη για να πάει στο Βέλγιο χωρίς βαθμολογικές απώλειες.  Στο τελευταίο της επίσημο ματς πριν από ένα μήνα η εθνική Ελλάδος πέρασε με 0-2 από την Εσθονία. Στο πρώτο μόλις λεπτό ο Τοροσίδης έκανε το 0-1 όμως μέχρι το 18′ αυτός αλλά και ο Παπασταθόπουλος βγήκαν με αναγκαστική αλλαγή κάτι που φάνηκε να αποπροσανατολίζει την ομάδα. Με πολλά αβίαστα λάθη η Ελλάδα δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα όμως οι Εσθονοί παρά την υπεροχή τους δεν μπορούσαν να απειλήσουν. Στην επανάληψη το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με τους γηπεδούχους να φτάνουν σχετικά πιο εύκολα σε φάσεις όμως στο 61′ ο Σταφυλίδης με απευθείας φάουλ έκανε το 0-2.
Η Εθνική Ελλάδος έχει κερδίσει, εκτός από την Εσθονία,το Γριβραλταρ και Κύπρο, όπου έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτά τα ματς, ενώ έχει σκοράρει οχτώ φορές.
Στα βήματα του Ρεχάγκελ βαδίζει ο Σκίμπε καθώς στις κλήσεις του μπαίνουν κατά βάση παίκτες με εμπειρία από την εθνική ακόμα και αν είναι ανενεργοί με τις ομάδες τους, χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι Τζιόλης και Μανιάτης που δεν βλέπουν ούτε αποστολή με τους συλλόγους τους. Εκτός μάχης οι τραυματίες Μανωλάς (βασικός στόπερ) και Καπίνο (δεύτερος κίπερ), στη θέση του δεύτερου κλήθηκε για πρώτη φορά ο Κυριακίδης που βγάζει μάτια με τον Παναιτωλικό. Αμφίβολοι είναι οι Παπασταθόπουλος (βασικός στόπερ) και Μπακασέτας (βασικός μεσοεπιθετικός) που ίσως προφυλαχθούν ενόψει Βοσνίας.
Από την άλλη η Λευκορωσία βρίσκεται στον πρώτο όμιλο των προκριματικών για το Παγκόσμιο κύπελλο του 2018, μαζί με Σουηδία, Γαλλία, Ολλανδία, Βουλγαρία και Λουξεμβούργο, μέχρι τώρα, δεν έχει νίκη ακόμα, αλλά δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Έχει χάσει με 4-1 από την Ολλανδία και έχει μείνει στην ισοπαλία με την Γαλλία και την προηγούμενη αγωνιστική από το Λουξεμβούργο με 1-1, παρά το γεγονός ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, αλλά λίγο πριν το τέλος. Την Κυριακή αντιμετωπίζει τη Βουλγαρία εκτός στα πλαίσια των προκριματικών του Μουντιάλ.
Εκτός μάχης οι τραυματίες Ντραχούν (μέσος), ο βασικός χαφ Καλάτσεφ, Στάσεβιτς (μέσος), ο βασικός αμυντικός Σιβάκοφ, ο βασικός αμυντικός Μπορντάτσεφ, ο βασικός χαφ Κρίβετς ενώ εκτός κλήσεων έμειναν και πάλι δύο από τα βαριά ονόματα του ποδοσφαίρου της χώρας, ο ντελικάτος επιτελικός Μπρεσάν και ο δεύτερος εν ενεργεία σκόρερ Ροντιόνοφ (10 γκολ).
Πάμε στοίχημα διεθνή φιλικά: Η Λευκορώσια έρχεται με πολλές απουσίες στην Αθήνα και με κακή ψυχολογία από την γκέλα με την Λοξεμβούργο, η Ελλάδα είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δύσκολα δέχεται γκολ και σήμερα μπορεί να κάνει την έκτη σερί της νίκη, ο άσσος μας προσφέρεται σε απόδοση 1,79 στον stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλές ειδικές αγορές στοιχημάτων
Ελλάδα – Λευκορωσία @@ 1 σε απόδοση 1,79 (Stoiximan.gr)

Xωρίς σκοπιμότητες Ολλανδία και Βέλγιο

Σε ένα πολύ δυνατό και ενδιαφέρον φιλικό η Ολλανδία θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο που συμμετέχει στο ίδιο όμιλο με την Εθνική Ελλάδος.
Η Ολλανδία, όπως αναφέραμε παραπάνω βρίσκεται στον πρώτο όμιλο, ο οποίος είναι πολύ δυνατός με παραδοσιακές δυνάμεις που διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 208. Μέχρι τώρα έχει από μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα, έχει σκοράρει πέντε φορές και έχει δεχτεί τρία γκολ συνολικά. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-1 από την Γαλλία παραμένοντας χωρίς εντός έδρας νίκη απέναντι στους «τρικολόρ» από το 1981.
Σε φάση αναδόμησης οι Ολλανδοί μετά την αποτυχία τους να προκριθούν στα τελικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας, ο τεχνικός τους Μπλιντ καλεί συνεχώς νέα πρόσωπα προσπαθώντας να δημιουργήσει τον κορμό της εθνικής που θα την αντιπροσωπεύει τα επόμενα χρόνια, αρκετά μικρός ο μέσος όρος ηλικίας, από τις παλιοσειρές συνεχίζουν οι Στεκέλενμπουργκ, Σνάιντερ, Ρόμπεν. Την Κυριακή ταξιδεύει στο Λουξεμβούργο. Over 2,5 ήταν 7 από τα 10 τελευταία της φιλικά.
Σε σχέση με την προηγούμενη κλήση απουσιάζουν οι Ζουτ (κίπερ), Ντε Φράι (στόπερ), Στρούτμαν (χαφ), Σιέμ Ντε Γιόνγκ (επιθετικός), Τούρνστρα (χαφ), Προμές (εξτρέμ), νέα πρόσωπα ο χαφ Σάαρς και ο αμυντικός Ζέχελαρ ενώ ο Ρόμπεν θα προφυλαχθεί και δεν θα παίξει στο φιλικό.
Το Βέλγιο μαζί με την εθνική μας έχει το απόλυτο νικών στο όμιλο, έχοντας σκοράρει 18 γκολ, κρατώντας παράλληλα μηδέν παθητικό. Έχει κερδίσει με 0-6 το Γιβραλτάρ, 0-3 στην Κύπρο και 4-0 τη Βοσνία εντός. Την Κυριακή υποδέχονται την Εσθονία. Μετά τον αποκλεισμό τους στα προημιτελικά του Euro οι Βέλγοι άλλαξαν προπονητή με το Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να αναλαμβάνει τα ηνία με στόχο αρχικά την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2018, μια διοργάνωση στην οποία ονειρεύονται μια πορεία χωρίς ταβάνι. 14 στα 20 over 2,5 έχουν στις τελευταίες αναμετρήσεις.
Επιστρέφει ο βασικός στόπερ Κομπανί και οι χαφ Ντε Μπρούινε και Ντεμπελέ, εξέτισε ο Φελαϊνί (χαφ), τραυματίες οι αμυντικοί Αλντεβάιρελντ, Τζόρνταν Λουκάκου, Βερμάελεν και ο μεσοεπιθετικός Τσαντλί, τιμωρημένος για πειθαρχικούς λόγους ο χαφ Ναϊνγκολάν. Εκτός κλήσεων ο αμυντικός Λόμπαερτς, νέο πρόσωπο ο Φοκέ (μπακ-χαφ) της Γάνδης.
Πάμε στοίχημα διεθνή φιλικά: Το σημερινό φιλικό αναμένω να είναι χωρίς σκοπιμότητες, οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και σήμερα μπορούν να σκοράρουν και να δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ, θα πάω με το goal goal σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 2,10 στην vistabet.gr
Ολλανδία – Βέλγιο @@ Goal goal & over 2,5 σε απόδοση 2,10 (Vistabet.gr)

Πάμε στοίχημα στα διεθνή φιλικά

  • Ελλάδα – Λευκορωσία @@ 1 σε απόδοση 1,79 (Stoiximan.gr)
  • Ολλανδία – Βέλγιο @@ Goal goal & over 2,5 σε απόδοση 2,10 (Vistabet.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση