Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Γερμανίας Λειψία – Μάιντζ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Γερμανίας την Κυριακή 06/11/2016
Προϊστορία: –
Πέρυσι: –
ΛΕΙΨΙΑ: Δεν σταματά πουθενά το «τρένο» της Λειψίας και μόνο νεοφώτιστη δεν δείχνει. Τελευταία της επιτυχία το 2-0 επί της Ντάρμσταντ εκτός έδρας, σκοράροντας και τα δύο της τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σάμπιτζερ. Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο αυτό, ενώ συνεχίζει αήττητη στις εννιά πρώτες αγωνιστικές (9-3-0). Επίσης, δείχνει να είναι η μοναδική απειλή της Μπάγερν βαθμολογικά, αφού θα μειώσει και πάλι στους δύο βαθμούς αν κερδίσει σήμερα την Μάιντζ. Σαφώς και πρόκειται για την μεγαλύτερη φετινή έκπληξη της Μπουντεσλίγκα, ενώ μην ξεχνάμε πως είναι νεοφώτιστη. Ομολογουμένως το εμπόδιο αυτό μόνο εύκολο δεν είναι για τους νεοφώτιστους. Λείπουν οι δεξιοί μπακ Μπερνάρντο (7 συμ.), Κλόστερμαν (2 συμ.).
Εντός: 3-1-0
Γκολ: 17-6
Τελευταία 5: 4-1-0
ΜΑΪΝΤΖ: Ακόμη μαζεύει μπάλες από την εστία της η Μάιντζ όσον αφορά το Europa League, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Άντερλεχτ με 6-1. Στο πρωτάθλημα επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά πόσο δυνατή είναι εντός έδρας, επικρατώντας της Ίνγκολσταντ με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η δράση και τα γκολ, με τον Μάλι να σκοράρει στο 51′ και τον Οζτουνάλι στο 85′. Αρκετά κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας η Μάιντζ, όμως σήμερα τεστάρει για τα καλά τις δυνάμεις της απέναντι στην εκπληκτική και δεύτερη της βαθμολογίας Λειψία. Εκτός οι μέσοι Φράι (7 συμ.), Κλέμενς (3 συμ.) και ο φορ Μούτο (3 συμ./2 γκολ).
Εκτός: 2-1-2
Γκολ: 16-15
Τελευταία 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοιχήματος για το Λειψία – Μάιντζ

Δύο ποιοτικές ομάδες, που μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή. Η Λειψία δείχνει πιο φρέσκια και σταθερή μέχρι στιγμής, όμως ποτέ δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε από την άλλη πλευρά την Μάιντζ. Λογικά θα έχουμε αρκετά γκολ στην αναμέτρηση και το over 2,5 πληρώνει 1,80 στον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση