» » » » » » » Champions League: Ματς για γερά νεύρα στο Μπεσίκτας – Μπενφίκα

Στοιχηματική ανάλυση για το Champions League Μπεσίκτας – Μπενφίκα

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Champions League την Τετάρτη 23/11/2016
Προϊστορία: 0-1-0
Πέρυσι: –
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Έκανε το καθήκον της στην έδρα της νεοφώτιστης Αδάνασπορ και πέρασε νικηφόρα από το συγκεκριμένο γήπεδο με 2-1. Από το 17′ μπροστά στο σκορ με 2-0 και παρότι η μείωση ήρθε στο 56′ δεν συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα για να κρατήσει μέχρι τέλους το υπέρ της αποτέλεσμα. Έστω και οριακά είναι αποτελεσματική στο πρωτάθλημα, ενώ είμαι μέσα στον στόχο και του Champions League, έχοντας καλές ελπίδες πρόκρισης. Ωστόσο χρειάζεται νίκη επί της Μπενφίκα για να κάνει το παραπάνω βήμα και να εκμεταλλευτεί την καυτή της έδρα. Τραυματίες ο αριστερός μπακ-χαφ Ερκίν, ο μέσος Κάβλακ και ο φορ Ταλίσκα, που είχε τιμωρήσει την ομάδα του την Μπενφίκα στην Λισαβόνα, καθώς αγωνίζεται στην Μπεσίκτας ως δανεικός.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Πρωτάθλημα δεν είχε το Σαββατοκύριακο η Μπενφίκα, όμως έδωσε αγώνα κυπέλλου, όπου διέλυσε με 5-0 την Μαρίτιμο εντός έδρας. Οι «αετοί» της Λισαβόνας παρατάχθηκαν με σχετικά καλή ενδεκάδα και είχαν όρεξη για καλό ποδόσφαιρο και μια άνετη επικράτηση. Το κατάλληλο… ζέσταμα για τα πιο κρίσιμα παιχνίδια που είναι προ των πυλών όπως είναι το σημερινό στην Κωνσταντινούπολη. Με εφτά βαθμούς βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με τη Νάπολι, αλλά έχουν στον έναν πόντο από κάτω την σημερινή τους αντίπαλο και αναμένεται αναμφίβολα μια μεγάλη μάχη απέναντι στην Μπεσίκτας μέχρι τελικής πτώσης. Νοκ άουτ ο αριστερός μπακ Γκριμάλντο και οι μέσοι Χόρτα, Φέισα.

Προβλέψεις πάμε στοίχημα για το Μπεσίκτας – Μπενφίκα

Πολύ δύσκολο παιχνίδι, που μπορεί βέβαια να πάει παντού. Έχει τις μονάδες η Μπεσίκτας για να κάνει μια μεγάλη νίκη, ενώ και το γήπεδο της θα «βράζει». Ρισκάρουμε στον άσο και το 2,75 από την Sportingbet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση