» » » » » » Champions League: Μισή πρόκριση το Μονακό – Τότεναμ

Στοιχηματική ανάλυση για το Champions League Μονακό – Τότεναμ

Δείτε τις προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Champions League την Τρίτη 22/11/2016
Προϊστορία: 2-1-1
Πέρυσι: –
ΜΟΝΑΚΟ: Δεν την επηρέασε σε κανέναν βαθμό η διακοπή και πέρασε… αέρας από την έδρα της Λοριάν με 3-0. Η κλασική Μονακό του Ζαρντίμ στην Βρετάνη, όπου εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και έφτασε σε μια άνετη επικράτηση. Με κεκτημένη ταχύτητα από το 6-0 επί της Νανσί πριν δύο εβδομάδες και φορμαρίζεται εκ νέου για την κρίσιμη συνέχεια. Μάλιστα, διατηρεί με διαφορά την καλύτερη επίθεση στην Γαλλία. Σειρά παίρνει όμως το άκρως καθοριστικό παιχνίδι με την Τότεναμ, αφού με νίκη θα πανηγυρίσει και μαθηματικά την πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δεν αναφέρονται νεότερες απουσίες και θα παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Επική ανατροπή και μάλιστα στο ντέρμπι επί της Γουέστ Χαμ εντός έδρας με 3-2. Ήταν πίσω στο σκορ με 2-1 μέχρι τα τελευταία λεπτά, αλλά στην εκπνοή ανέλαβε δράση ο Κέιν, που με δύο τέρματα χάρισε στην ομάδα του μια πολύτιμη νίκη. Την είχε ανάγκη το σύνολο του Ποτσετίνο, καθώς είχε κολλήσει στις ισοπαλίες. Με καλή ψυχολογία πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στο Champions League η Τότεναμ, καθώς χρειάζεται ένα μεγάλο διπλό στο Πριγκιπάτο σήμερα για να πάρει κεφάλι στον όμιλο. Να θυμίσουμε ότι είχε ηττηθεί από την Μονακό στο Λονδίνο με 2-1. Εκτός ο αμυντικός Αλντερβέιρελντ και ο εξτρέμ Λαμέλα λόγω τραυματισμών.

Προγνωστικά στοιχήματος για το Μονακό – Τότεναμ

Πολύ δύσκολο ματς και όσο επιθετική να είναι η Μονακό φέτος, αυτό που μετρά στην προκειμένη περίπτωση είναι μονάχα το αποτέλεσμα. Επίσης η Τότεναμ από την πλευρά της είναι πάντα μια υπολογίσιμη αντίπαλος. Κρατάμε το under 2,5 στο 1,75 από τον Stoiximan.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση