» » » » » » » Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό πρόγραμμα

Προγνωστικα στοιχημα με φτωχό αγωνιστικό πρόγραμμα Τρίτης

Καλημέρα σας, φτωχό αγωνιστικό πρόγραμμα έχουμε αυτή την εβδομάδα, υπάρχουν κυρίως κύπελλα, Λιγκ Καπ το μόνο αξιόπιστο είναι η εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Δείτε στις στοιχηματικές αναλύσειςγια τα δύο σημερινά παιχνίδια που πραγματοποιούνται σήμερα, μαζί με τα προγνωστικα στοιχημα. Πάμε να δούμε κάποια προγνωστικα από τα υπόλοιπα ματς, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Για την πρώτη θέση ο Άστερας Τρίπολης

Για την τρίτη αγωνιστική του πέμπτου γκρουπ του κυπέλλου Ελλάδας ο Αιγινιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, όπου οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες πρόκρισης. Ο Αιγινιακός μετά τη νίκη του στη Βέροια έχει ελπίδες πρόκρισης, χρειάζεται όμως μόνο τη νίκη, ενώ ο Αστέρας προκρίνεται και με μια ισοπαλία όμως θα ψάξουν τη νίκη για να κυνηγήσουν την πρωτιά του ομίλου, ενώ λογικά θα χρειαστεί να κυνηγήσουν και τη διαφορά τερμάτων καθώς αυτή την στιγμή υστερούν σε πιθανή ισοβαθμία με τον Άρη.
Ο Αστέρας Τρίπολης δεν πείθει φέτος, όπως τις προηγούμενες χρονιές, όμως σήμερα μπορεί να πάρει την νίκη και να διεκδικήσει την διάκριση στον θεσμό , θα πάω με το διπλό σε απόδοση 1,55 και άνω στον stoiximan.gr.

Αδιάφορη η Βέροια, για την πρωτιά στον όμιλο ο Άρης

Στον ίδιο όμιλο ο Άρης υποδέχεται την Βέροια που είναι αδιάφορη, μην έχοντας καμία ελπίδα πρόκρισης.
Η Βέροια έχει δύο ήττες στο κύπελλο και μοιραία έχει μείνει στον πάτο της βαθμολογίας, έτσι σήμερα μπορεί να ξεκουράσει παίκτες καθώς έπεται κομβικής σημασίας εντός έδρας αγώνας με τη Ξάνθη το Σάββατο. Στο πρωτάθλημα πηγαίνει το ίδιο άσχημα, καθώς στα οχτώ τελευταία ματς έχει πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.
Ο Άρης ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν με δύο ισοπαλίες όμως προέρχεται από τρεις σερί νίκες με 9-1 τέρματα και κάλυψε το χαμένο έδαφος, στο κύπελλο έχει το πάνω χέρι και με μια νίκη εκτός απροόπτου θα περάσει πρώτος, έχοντας ευνοϊκότερη κλήρωση στην επόμενη φάση. Οι ομάδες διατηρούν άριστες διοικητικές σχέσεις.
Θα πάω με το κίνητρο στα προγνωστικα στοιχημα, ο Άρης είναι μία ποιοτική ομάδα που μπορεί να πάρει την πρόκριση, ο άσσος μας δίνεται σε απόδοση κοντά στο 1,50 στην vistabet.gr και αξίζει να μπει στα δελτία μας.

Προβάδισμα στην Ναντ στο Λιγκ Καπ

Για την φάση των 16 του Λιγκ Καπ Γαλλίας, διεξάγεται ο νοκ άουτ αγώνας Ναντ – Μονπελιέ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί η πρόκριση κρίνεται στη διαδικασία των πέναλτι.
Δέκα μέρες πέρασαν από το τελευταίο ματς που έδωσε η Ναντ, αφού η αναμέτρηση με την Καέν το Σάββατο αναβλήθηκε λόγω πυκνής ομίχλης. Από τη στιγμή λοιπόν που είναι ξεκούραστη και υπάρχει και το ντεμπούτο του φιλόδοξου Σέρτζιο Κονσεϊσάο δεν αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα της. Άλλωστε με νίκη θα βρεθεί στα προημιτελικά του Γαλλικού Λιγκ Καπ και αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο. Στην αντίπερα όχθη, η Μονπελιέ μετά τη διακοπή μετράει μόλις μία νίκη σε πέντε ματς, ενώ στο πρωτάθλημα, εκτός έδρας σε εννιά ματς δεν έχει ακόμα νίκη.
Η Ναντ, είναι ξεκούραστη, έχει κίνητρο να κάνει μία νέα αρχή αλλά και νέο κόουτς που δίνει επιπλέον κίνητρο, θα πάω με τον άσσο σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,65 στην betshop.gr

Προγνωστικα στοιχημα Δευτέρας

  • Αιγινιακός – Αστέρα Τρίπολης @@ Αστέρας Τρ. σε απόδοση 1,55 (Stoiximan.gr)
  • Άρης – Βέροια @@ Άρης σε απόδοση 1,50 (Vistabet.gr)
  • Ναντ – Μονπελιέ @@ 2 DNB σε απόδοση 1,65 (betshop.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση