» » » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος πριν την χειμερινή διακοπή

Προγνωστικά πριν την χειμερινή διακοπή στα μεγάλα πρωταθλήματα

Γεία χαρά σε όλους, μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό είναι σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα, διότι υπάρχουν αγώνες από Γερμανία, Γαλλία και το ντέρμπι της Ιταλίας Ιντερ – Λάτσιο. Αφού τελειώσουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές το Σαββατοκύριακο είναι σχεδόν άδειο και θα περιμένουμε την boxing day στην Αγγλία. Μην χάνουμε άλλο χρόνο πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Σε φόρμα η Λυών θα κάνει καλές διακοπές

Στο τέλος που πρώτου γύρου η Λυών υποδέχεται την Ανζέ και θέλει να συνεχίσει με νίκη για να κάνει καλές διακοπές. Η Λυων έχει ανέβει στην τέταρτη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από την Παρι Σεν Ζερμέν, έχοντας ρεκόρ 10-1-6 και γκολ 32-19, η Ανζέ από την άλλη είναι στην 15η θέση με 19 βαθμούς, μόλις τρεις πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού με απολογισμό 5-4-9 και γκολ 15-22.
Κανείς δε μπορεί να ξεγράψει τη Λυών, τουλάχιστον όσον αφορά το πλασάρισμα στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ζενεσιό έκλεισε το σπίτι της Μονακό την Κυριακή και απέδειξε πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αφού την κέρδισε με 1-3. Στις επτά τελευταίες αγωνιστικές άλλωστε έχασε βαθμούς μόνο στην ήττα από την Παρί, έχοντας έξι νίκες και μία ήττα.
Η Ανζέ κάνει αγωνιστική κοιλιά, ηττήθηκε εντός έδρας και από τη Ναντ και συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές δίχως νίκη, έχοντας σε αυτά τα ματς μόλις δύο βαθμούς.
Προγνωστικά στοιχήματος Λυών – Ανζέ: Θα πάω με την φορμαρισμένη ομάδα, απέναντι σε μία ντεφορμέ ομάδα, η Νίκη της Λυών σε συνδυασμό με το over 1,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan.gr και μπορεί να αποτελέσει μία βάση στο παιχνίδι μας.
Λυών – Ανζέ @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,70 (Stoiximan.gr)

Δεν είναι για πέταμα η Ντάρμσταντ

Στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή η Χέρτα υποδέχεται την ουραγό Ντάρμσταντ, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη βαθμολογική απόσταση.
Η Χέρτα πραγματοποίησε έναν άριστο πρώτο γύρο και έχει βρεθεί στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως στα δύο τελευταία ηττήθηκε χωρίς καν να σκοράρει, με τις εμφανίσεις της σε αυτό το διάστημα να είναι άσχημες, ειδικά επιθετικά οι φάσεις που δημιούργησε αθροιστικά ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Από την άλλη η Ντάρμσταντ συνεχίζει με υπηρεσιακό στον πάγκο καθώς ο Μπέρντροτ έχει αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας, αρχικά άγγιξε το διπλό στην έδρα της Φράιμπουργκ αλλά τελικά έχασε με γκολ στο τέλος ενώ η Μπάγερν της έκανε μια μόνο φάση και αυτή από στημένο πριν σκοράρει από τα 25 μέτρα.
Η Χέρτα εντός έδρας έχει έξι νίκες και μόνο μία ήττα, ενώ η αντίπαλος της έχει επτά στις επτά ήττες μακριά από την έδρα της.
Προγνωστικά στοιχήματος Χέρτα – Νταρμσταντ: Παρά την μεγάλη βαθμολογική απόσταση των δύο ομάδων, στα τελευταία ματς έχουν αντίθετες φόρμες, η Ντάρμσταντ τα πηγαίνει αρκετά και αγωνίζεται με πάθος στα πρόσφατα παιχνίδι της, σήμερα δεν είναι χαμένη από χέρι, θα ρισκάρω με την φιλοξενούμενη να πάρει θετικό αποτέλεσμα, το Χ2 είναι απόδοση 2,35 στην vistabet.gr και έχει αξία.
Χέρτα – Νταρμσταντ @@ Χ2 σε απόδοση 2,35 (vistabet.gr)

Χαρά του παιχνιδιού η Βέρντερ Βρέμης

Μένουμε την Μπουντεσλίγκα και πάμε στην αναμέτρηση Χοφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης που αναμένω να είναι ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ.
Η Χοφενχαϊμ είναι στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας και είναι η μόνη αήττητη ομάδα στην κατηγορία, έχει συνολικό απολογισμό 6-9-0 και γκολ 27-16. Εντός έδρας έχει από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες με γκολ με 15-8, από τα οποία τα έξι ήταν με over 2,5 και τα πέντε ήταν με Goal Goal.
Η Βέρντερ Βρέμης με την επιστροφή των Μπαργκφρέντε, Κρούζε και Πιζάρο έχει ρολάρει, είναι αήττητη για τέσσερα ματς, έχοντας από δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Βέρντερ Βρέμης έχει 12 στα 15 goal goal & over 2,5 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, με τα δύο τελευταία να μην επιβεβαιώνει αυτόν τον συνδυασμό.
Προγνωστικά στοιχήματος Χοφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης:  Αμφότερες επιθετικές ομάδες, η Χόφενχαϊμ δημιουργεί φάσεις με μεγάλη άνεση στο σπίτι της, η δε ομάδα της Βρέμης σκοράρει με τεράστια συνέπεια έχοντας μείνει στο μηδέν μόνο στην πρεμιέρα. Δεν μένει τίποτα άλλο από το να ποντάρω στο goal goal & over 2,5 σε απόδοση 1,70 στην Betshop.gr
Χοφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης @@ goal goal & over 2,5 σε απόδοση 1,70 (Betshop.gr)

Προγνωστικά στοιχήματος

  • Λυών – Ανζέ @@ 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,70 (stoiximan.gr)
  • Χέρτα – Νταρμσταντ @@ Χ2 σε απόδοση 2,35 (Vistabet.gr)
  • Χοφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης @@ goal goal & over 2,5 σε απόδοση 1,70 (Betshop.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση