» » » » » » » Ιταλικό Σούπερ Καπ Γιουβέντους – Μίλαν

Ιταλικό Σούπερ Καπ Γιουβέντους – Μίλαν στην Ντόχα του Κατάρ.

Στην Ντόχα του Κατάρ θα διεξαχθεί το Ιταλικό Σούπερ Καπ με την αναμέτρηση Γιουβέντους – Μίλαν, πρωταθλήτρια εναντίον κατόχου κυπέλλου Ιταλίας. Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τον τίτλο, διότι είναι και θέμα γοήτρου.
H Γιουβέντους έχει πατήσει κορυφή στο πρωτάθλημα και δεν λέει με τίποτα να πέσει από εκεί, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της ανταγωνίστριας της για την κατάκτηση του Σκουντέτο, Ρόμα. Κατάφερε να πάρει νωρίς προβάδισμα με γκολ του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, η Ρόμα πίεσε σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Γιουβέντους.
Η απόσταση της από την Ρόμα είναι στους επτά βαθμούς και όλα δείχνουν ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση άλλου ενός τίτλου. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει περάσει στη φάση των 16, όπου θα αντιμετωπίσει την Πόρτο, έχοντας όλα τα φόντα να συνεχίσει στον θεσμό. Η Γιουβέντους είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σκοράρει ανελλιπώς στα έντεκα πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του μπακ Λιχτστάινερ, με τον Μαξ Αλέγκρι να μην έχει στη διάθεση του τον πολύτιμο στόπερ Μπονούτσι και τον βασικό μπακ Ντάνι Άλβες.
Από την άλλη η Μίλαν, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 33 βαθμούς, εννιά βαθμούς πίσω από την αντίπαλο της Γιουβέντους, ο συνολικός απολογισμός της είναι 10-3-4 και γκολ 27-20. Προέρχεται από μέτρια εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι της, όπου έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Αταλάντα. Δεν έγιναν πολλές ευκαιρίες για γκολ μπροστά στις δύο εστίες και το αποτέλεσμα μπορεί να κριθεί ως δίκαιο.
Πριν από αυτή την ισοπαλία είχε χάσει από την Ρόμα, πριν από αυτά τα δύο παιχνίδια, είχε μόνο μία ήττα στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Είναι φανερό ότι από τότε που ο Βιντσέντζο Μοντέλα ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, οι Μιλανέζοι βελτίωσαν κατά πολύ την εικόνα τους και απέκτησαν ξανά τον χαρακτήρα του νικητή, με τον Ιταλό τεχνικό να έχει αναγεννήσει την επιθετική τους γραμμή.
Σταθερά εκτός παραμένει ο μπακ Καλάμπρια και ο χαφ Μοντολίβο, ενώ από ένα ακόμη φετινό παιχνίδι θα απουσιάσει ο μέσος Μάτι Φερνάντεζ.
Πιθανές ενδεκάδες:
Γιουβέντους (3-4-1-2): Νπουφόν – Ρουγκάνι, Μπαρζάλι, Κιελίνι, Κουαρδάδο, Μακρίσιο, Κεντίρα, Άλξε Σάντρο – Πιάνιτς – Ντιμπαλά, Ιγκουαϊν
Μίλαν (4-3-3): Ντονναρούμα – Αμπάτε, Ρομανόλι, Παλέτα, Ντε Σιγκλιο – Κούκα, Λοκατέλλι, Μπερτολάτσι – Σούσο, Μπάκα, Μποναβεντούρα
Προγνωστικά Γιουβέντους – Μίλαν: Η αναμέτρηση ουσιαστικά θα γίνει σε ουδέτερο γήπεδο, οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για τον τίτλο γοήτρου, σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ στα τελευταία ματς και σήμερα αναμένω ότι μπορούν να σκοράρουν και να επιβεβαιωθεί το goal goal σε απόδοση 2,00 στον Stoximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα για πολλές αγορές.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση