» » » » » » Λίβερπουλ – Στόουκ στο «Άνφιλντ»

Λίβερπουλ – Στόουκ στο «Άνφιλντ» με ελκυστικό ποδόσφαιρο

Στο «Άνφιλντ» για την 18η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι Λίβερπουλ – Στόουκ με την γηπεδούχο να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες και στην δεύτερη θέση.
Η Λίβερπουλ αυτή την στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση με 37 βαθμούς, δύο πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και εννιά από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Συνολικά έχει απολογισμό 11-4-2 και γκολ 41 υπέρ και 20 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική έφυγε νικήτρια από το γειτονικό «Γκούντισον Παρκ» με 0-1 που έγινε στο 94’ με πλασέ του Μανέ, διατηρώντας την πρόσφατη παράδοση που κρατάει πάνω από έξι χρόνια.
Εδώ και τέσσερις μήνες, μετά από τις 28 Αυγούστου συγκεκριμένα η μοναδική ομάδα που την κέρδισε είναι η Μπόρνμουθ με 4-3 σε ένα ματς που είχε προβάδισμα με δύο γκολ διαφορά (1-3) μέχρι το 75ο λεπτό, στις 15 τελευταίες αγωνιστικές έχει δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ.
Στο «Ανφιλντ» είναι αήττητη φέτος με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ είναι αήττητη στα 15 πιο πρόσφατα ματς εκεί. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 41 γκολ σε 17 ματς, στην άμυνα δεν είναι τόσο καλή, έχει δεχτεί 20 τέρματα σε αυτά τα ματς. Δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμού σήμερα οι Κουτίνιο (13 συμ. / 5 γκολ), Μάτιπ (12 συμ. / 1 γκολ) και Γκρούγιτς (2 συμ.).
Από την άλλη πλευρά η Στόουκ βρίσκεται στην δωδέκατη θέση με 21 βαθμούς και απολογισμό 5-6-6 και γκολ 19 υπέρ και 24 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Λέστερ που έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βάρντι, προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο μέρος δέχτηκε δύο γκολ και πήρε ένα μόλις βαθμό από αυτή την αναμέτρηση.
Προέρχεται από τρία ματς χωρίς νίκη, μακριά από το γήπεδο της έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες με μόνο οχτώ γκολ υπέρ και 11 κατά. Την δεύτερη (από τις τρεις) αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο επιθετικός Αρναούτοβιτς (15 συμ. / 1 γκολ), τραυματίες παραμένουν ο μέσος Άιρλαντ, ο τερματοφύλακας Μπάτλαντ και οι αμυντικοί Μπάρτσλεϊ (9 συμ.) και Κάμερον (7 συμ.). Πολύ κοντά στην επιστροφή του μετά από τον σοβαρό τραυματισμό βρίσκεται ο Αφελάι.
Προγνωστικά στοιχήματος Λίβερπουλ – Στόουκ: Η Λίβερπουλ είναι εξαιρετική, ειδικά στο Άνφιλντ, σκοράρει με άνεση και θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, η Στόουκ είναι μία μέτρια ομάδα και δεν πιστεύω ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσια, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει το ματς με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση