» » » » » » » Αναγκαιότητα βαθμών στο Λέστερ – Έβερτον

Αναγκαιότητα βαθμών στο Λέστερ – Έβερτον για την γηπεδούχο

Σημαντική αναμέτρηση το Λέστερ – Έβερτον, ειδικά για την γηπεδούχο Λέστερ που έχει μεγάλη αναγκαιότητα βαθμών, βρισκόμενη χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.
Η Λέστερ, σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την περσινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ, βρίσκεται στην 15η θέση με 17 βαθμούς, μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Ο συνολικός απολογισμός της είναι 4-5-8 και γκολ 23-29. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σημαντικό βαθμό από την Στόοουκ, η Στόουκ πήρε προβάδισμα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και η Λέστερ έμεινε με δέκα παίκτες μετά από ένα μισάωρο αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο η Λέστερ έδειξε χαρακτήρα και με δύο γκολ κατάφερε να φέρει στα ίσια το παιχνίδι.
Σε αντίθεση με τα εκτός έδρας ματς που δεν έχει νίκη ακόμα, εντός έδρας έχει μόνο μία ήττα, τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 15 γκολ και δεχτεί μόλις οχτώ. Τα 29 γκολ συνολικό παθητικό είναι ένα σημαντικό πρόβλημα και δείχνει γιατί βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία. Για την σημερινή αναμέτρηση δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας οι Βάρντι (επιθετικός, 17 αγ./5 γκολ), Χουτ (στόπερ, 16 αγ.) και Φουκς (μπακ, 17 αγ./1 γκολ), ενώ αμφίβολος είναι ο Ντρινκγουότερ (μέσος, 12 αγ.).
Από την άλλη η Έβερτον είναι ένατη θέση με 23 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 6-5-6 και γκολ 21 υπέρ και 21 κατά. Ήττα που πόνεσε για την Έβερτον στην τελευταία αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε από την Λίβερπουλ με γκολ στις καθυστερήσεις, μετ΄από ένα κακό παιχνίδια και από τις δύο ομάδες.
Στο γήπεδο της είναι ισχυρή με μόνο μία ήττα σε εννιά ματς, μακριά από αυτό όμως είναι κακή με δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες με γκολ εννιά υπέρ και 14 κατά. Τα δύο διπλά τα έκανε στην αρχή του πρωταθλήματος, μετά από αυτά τα δύο, σε έξι παιχνίδια έχει πάρει μόνο έναν βαθμό. Αμφίβολος είναι ο βασικός γκολκίπερ Στεκέλενμπουργκ (16 συμ.), ενώ δεν είναι διαθέσιμοι οι ΜακΚάρθι (μέσος, 7 συμ.) και Μπολάσι (εξτρέμ, 13 συμ./1 γκολ).
Πάμε στοίχημα Λέστερ – Έβερτον: Η Λέστερ έβγαλε ψυχή και ποιότητα στον προηγούμενο ματς, στην δυνατή της έδρα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Έβερτον και να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ο άσσος σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) σε απόδοση 1,73 στην Goalbet.gr αξίζει να μπει στο παιχνίδι μας.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση