» » » » » » » Δυνατή μονομαχία Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ

Δυνατή μονομαχία Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ στην Μπουντεσλίγκα

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου και την διακοπή στην Μπουντεσλίγκα, η αγωνιστική ξεκινά με την ματσάρα Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, είναι δυνατές και υπόσχονται μία εξαιρετική αναμέτρηση.
Η Χόφενχαϊμ κάνει μία εξαιρετική χρονιά, βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 26 βαθμούς και απολογισμό 6-8-0 και γκολ 25-14, είναι όμως μακριά επτά βαθμούς από την κορυφή. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης και παρέμεινε για άλλον ένα αγώνα αήττητη, μένοντας στην λευκή ισοπαλία, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν την νίκη.
Η Χοφενχαϊμ, είναι αήττητη, θα έχει περισσότερες ισοπαλίες, από ότι νίκες, δείχνοντας ότι πολύ δύσκολα χάνει. Έχει δεχτεί 14 τέρματα σε 14 ματς μέχρι τώρα, που σημαίνει ότι δέχεται ένα γκολ ανά ματς. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, με γκολ 13 υπέρ και μόλις 6 κατά.
Από την άλλη μεριά η Ντόρτμουντ, βρίσκεται στην έκτη θέση με 25 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 7-4-3 και γκολ 32-16. Είναι βαθμό πίσω από την σημερινή αντίπαλο της και οχτώ και πίσω από τις Μπάγερν και Λειψία. Την τελευταία αγωνιστική αγωνίστηκε στην έδρα της Κολωνία, η γηπεδούχος Κολωνία κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, η Ντόρτμουντ πίεσε καθόλη την διάρκεια του ματς και το μόνο του κατάφερε είναι να ισοφαρίσει με τον Μάρκο Ρόϊς με την συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου. Στα έξι τελευταία ματς, έχει μόνο μία ήττα, δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες, στις νίκες περιλαμβάνεται και το 1-0 επί της Μπάγερν Μονάχου.
Ενώ εντός η Ντόρτμουντ είναι αήττητη, μακριά από την έδρα της δεν τα πηγαίνει πολύ καλά, σε επτά ματς, έχει μόνο δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Μετά την Μπάγερν Μονάχου, διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 32 γκολ σε 14 ματς, επιπλέον σε κάθε παιχνίδι της αγωνίζεται επιθετικά και δημιουργεί πολύ εύκολα τελικές προσπάθειες για γκολ.
Προγνωστικά Χόφενχαϊμ – Ντόρτμουντ: Οι δύο ομάδες πραγματοποιούν μία πολύ καλή χρονιά και αν συνεχίσουν έτσι θα παραμείνουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θα ακολουθήσω το παιχνίδια της φιλοξενούμενη Ντόρτμουντ, που σκοράρει και δέχεται εύκολα το γκολ και θα προτείνω τον συνδυασμό goal goal και over 2,5 σε απόδοση 1,70 στον stoiximan.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση