» » » » » » Τρύπια δίχτυα στο Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι

Τρύπια δίχτυα στο ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι της Πρέμιερ Λιγκ

Στο «Άνφιλντ» θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο παιχνίδι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι, ανάμεσα σε ΄δυο πολύ καλές ομάδες με αρκετές επιθετικές αρετές που υπόσχονται ένα όμορφο παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις.
Η γηπεδούχος Λίβερπουλ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς, έξι πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι, με συνολικό απολογισμό 12-4-2 και γκολ 45 υπέρ και 21 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την Στοόουκ, όπου πολύ νωρίς κατάφερε να προηγηθεί στο ματς, όμως η Λίβερπουλ μπόρεσε να ανασυνταχθεί άμεσα και πριν την λήξη του ημιχρόνου να γυρίσει το ματς, στο δεύτερο μέρος σημείωσαν άλλα δύο τέρματα για το τελικό 4-1.
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το αποτέλεσμα δεν το δείχνει αλλά πραγματικά ήταν δύσκολο», δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νικηφόρα επικράτηση της Λίβερπουλ. Στο Άνφιλντ είναι αήττητη με έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 25 φορές και δεχτεί επτά τέρματα. ΑΑπό τις οχτώ αναμετρήσεις, έχει δχετί τουλάχιστον ένα γκολ στα έξι από αυτά. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 45 γκολ σε 18 ματς, δηλαδή σκοράρει 2,5 γκολ μέσο όρο ανά ματς. Για σήμερα δεν είναι διαθέσιμοι Κουτίνιο (εξτρέμ, 13 συμ./5 γκολ) και Ματίπ (στόπερ, 12 συμ./1 γκολ).
Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην τρίτη θέση, έναν βαθμό πίσω από την αντίπαλο της Λίβερπουλ με ρεκόρ μέχρι τώρα 12-3-3 και γκολ 39-20. Τη προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την ουραγό Χαλ και πήρε μία όχι τόσο εύκολη νίκη με 3-0. Πρότι είχε πάνω από 70%, σκόραρε με πέναλτι στο 72ο λεπτό με τον Γιάγια Τουρέ.
«Η κορυφή του πρωταθλήματος είναι δύσκολη υπόθεση, πόσο μάλλον όταν υπόλοιπες ομάδες των πρώτων θέσεων κερδίζουν. Κάθε παιχνίδι που παίζουμε είναι τελικός», σχολίασε ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά το τέλος. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες τις τελευταίες νίκες. Μακριά από την έδρα της είναι πολύ καλή, σε εννιά ματς έχει επτά νίκες και δύο ήττες με γκολ 22-11. Από τα εννιά εκτός έδρας ματς τα οχτώ ήταν με πάνω από τρία γκολ και τα επτά συνδυασμό γκολ γκολ και over 2,5.  Αμφίβολος είναι ο Στόουνς (στόπερ, 14 συμ.), ενώ εκτός είναι οι Γκουντογκάν (μέσος, 10 συμ./3 γκολ), Κομπανί (στόπερ, 3 συμ.) και Ντελφ (μέσος, 2 συμ.).
Προγνωστικά Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την νίκη, διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές, αναμένω ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές και θα προτείνω τον συνδυασμό γκολ γκολ και over 2,5 σε απόδοση 1,85 στον stoiximan.gr.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση