» » » » » » » » Με τα γκολ στο ντέρμπι Τορίνο – Γιουβέντους

Με τα γκολ στο τοπικό ντέρμπι Τορίνο – Γιουβέντους για την Serie A

Το τοπικό ντέρμπι Τορίνο – Γιουβέντους είναι πάντα ένα ενδιαφέρον ματς, λόγω της αντιπαλότητας των ομάδων ειδικά φέτος που η γηπεδούχος κάνει καλή χρονιά.
Η Τορίνο κάνει μία καλή χρονιά, βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας της Serie A, με 25 βαθμούς, τρεις βαθμούς μακριά από την πρώτη πεντάδα, που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, το ρεκόρ της είναι 7-4-4 και γκολ 31-19. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν ήταν καλή στην Γένοβα, κόντρα στην Σαμπντόρια και ηττήθηκε δικαίως με 2-0.
Η «Γκρανάτα» βασίζεται στην έδρα της, αν βελτιωθεί και μακριά από αυτή θα έχει αυξημένες ελπίδες να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Μπροστά στο κοινό της είναι αήττητη, έχοντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 19 τέρματα σε αυτά τα ματς. Μετά την Γιουβέντους και την Ρόμα, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 31 τέρματα, σκοράρει με άνεση, ενώ αμυντικά είναι εξίσου καλή με 19 γκολ παθητικό.
Κόντρα στη μισητή συμπολίτισσα Γιουβέντους, έχει τραγική παράδοση στα πιο πρόσφατα 20 παιχνίδια τους, έχει μόνο μία νίκη και 1 ήττες. Δεν είναι στην διάθεση του κόουτς ο μπακ Μολινάρο (4 συμ.) και οι χαφ Όμπι (11 συμ.), Βίβες (3 συμ.).
Η Γιουβέντους δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στη μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή της αποστολή, επικράτησε εύκολα της αδύναμης Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-0, σκοράροντας τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι κατέλαβε την πρώτη του ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στην Serie A είναι πρωτοπόρος, με διαφορά τεσσάρων βαθμών από την δεύτερη Ρόμα, σε 15 ματς μέχρι τώρα έχει 15 νίκες και τρεις ήττες, με γκολ 32 υπέρ και 13 κατά. Πριν δύο ματς, πραγματοποίησε μία καλή εμφάνιση και ηττήθηκε από την Τζένοα με 3-1, την προηγούμενη αγωνιστική όμως, επανήλθε και κέρδισε εύκολα την Αταλάντα με 3-1. Οι απουσίες στην άμυνα της, της έχουν στοιχίσει στην αμυντική της λειτουργία, στα επτά από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια της έχει δεχτεί τουλάχιστον ένα γκολ. Η επίθεση της είναι η δεύτερη καλύτερη με 32 γκολ, ενώ η άμυνα της είναι η καλύτερη με 13 γκολ παθητικό. Τις τρεις ήττες τις έχει κάνει μακριά από την έδρα της, εντός έχει το απόλυτο των νικών.
Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η Γιουβέντους, αφού θα απουσιάσουν από ένα ακόμη παιχνίδι οι βασικοί στόπερ Μπονούτσι (12 συμ./ 1 γκολ), Μπαρτσάλι (10 συμ.), ο πολύτιμος μπακ-χαφ Ντάνι Άλβες (8 συμ./ 1 γκολ) και ο μέσος Πιάτσα (5 συμ.), ενώ πιθανή θεωρείται η επιστροφή του επιθετικού Ντιμπάλα (8 συμ./ 3 γκολ).
Προτάσεις στοιχήματος Τορίνο – Γιουβέντους: Ωραία αναμέτρηση να την παρακολουθήσεις, οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα και μπορούν να μας δώσουν μία όμορφη αναμέτρηση. Στο στοίχημα, μία καλή περίπτωση είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αφού διαθέτουν καλές επιθετικές γραμμές, το goal goal μας προσφέρεται σε απόδοση 1,85 στην Vistabet.gr, αξίζει να είναι στο παιχνίδι μας.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση