Πολλά γκολ στο Μπόρνμουθ – Λέστερ στην εμβόλιμη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ

Για την 16η εμβόλιη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στο Βιτάλιτι διεξάγεται η αναμέτρηση Μπόρνμουθ – Λέστερ, με την φιλοξενούμενη Λέστερ να θέλει να κεφαλαιοποιήσει την νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι και να ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.
Η γηπεδούχος Μπόρνμουθ βρίσκεται στην 12η θέση με 18 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 5-3-7 και γκολ 21-25. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Μπέρνλι με σκορ 3-2, είχε την κατοχή πάνω από 70% αλλά δεν ήταν αποτελεσματική, δέχτηκε γρήγορα δύο γκολ, μείωσε πριν το τέλος του ημιχρόνου, αλλά το τρίτο γκολ της Μπέρνλι ήταν μοιραίο.
Η Μπόρνμουθ βασίζεται κυρίως στην έδρα της, διότι εκτός έδρας σε οχτώ παιχνίδια έχει μαζέψει μόλις πέντε βαθμούς, αντίθετα μπροστά στο κοινό της έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, έχοντας δεχτεί εννιά τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια. Η άμυνα της είναι ασταθείς, με 25 γκολ παθητικό δεν ήταν ότι καλύτερο, στα παιχνίδια της ο μέσος όρος γκολ είναι στα 3,1 γκολ. Στα πέντε πρόσφατα ματς, τα τέσσερα ήταν με goal goal και over 2,5. Για την σημερινή αναμέτρηση δεν είναι διαθέσιμοι οι Στάνισλας (εξτρέμ, 9 συμ./3 γκολ) και Σέρμαν (μέσος, 9 συμ.)
Από την άλλη η Λέστερ βρίσκεται στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 16 βαθμούς με ρεκόρ μέχρι τώρα 4-4-7 και γκολ 21 υπέρ και 26 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική η Λέστερ έδειξε γιατί είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, κέρδισε, με πολύ καλή εμφάνιση την Μάντσεστερ Σίτι με 4-2, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι ήδη στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν σκοράρει δύο φορές, δεν σταμάτησαν όμως σημείωσαν άλλα δύο γκολ ,ε τον Βάρντι να σκοράρει μετά από δέκα αγωνιστικές πάλι, μάλιστα έκανε χατ- τρικ. Πλέον ανέβηκε στη 14η θέση και στο +4 απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Μακριά από την έδρα της είναι κάκιστη, σε επτά ματς έχει μόνο έναν βαθμό και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει έξι φορές και δεχτεί 18 γκολ. Ανεξαρτήτως έδρας έρχεται από πέντε σερί Goal Goal & over 2,5 στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ αν υπολογίσουμε και τα ματς με Μπριζ και Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει επτά συνεχόμενα over 2,5. Τιμωρημένος είναι ο Σίμπσον (μπακ, 14 συμ.),ενώ επιστρέφει ο Ντρινκγουότερ (μέσος, 12 συμ).
Στοίχημα Μπόρνμουθ – Λέστερ: Οι δύο ομάδες δεν είναι ασφαλείς βαθμολογικά και χρειάζονται βαθμούς, θα τα δώσουν όλα για την νίκη, αμυντικά οι δύο ομάδες έχουν αρκετά προβλήματα, για αυτό το λόγο κάνουν μεγάλα σκορ πολύ συχνά, σήμερα αναμένω ανοικτό ματς με πολλά γκολ και θα προτείνω το over 2,5 σε απόδοση 1,80 στην Interwetten.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση