» » » » » » » Αγγλία: Ξεχωρίζει το Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική ανάλυση για το πρωτάθλημα Αγγλίας Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δείτε τις προβλέψεις στοίχημα και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες της Πρέμιερ ΛιγκΑγγλίας την Κυριακή 04/12/2016
Προϊστορία: 54-41-79
Πέρυσι: ΈΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 1-2
ΕΒΕΡΤΟΝ: Ο Κούμαν επέστρεψε ως αντίπαλος στην έδρα της Σαουθάμπτον και η ομάδα του η Έβερτον γνώρισε την ήττα με 1-0. Σε ένα ματς όπου η Έβερτον θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά και να χάσει με τις ευκαιρίες εκατέρωθεν. Το θέμα είναι ότι τα «ζαχαρωτά» έμειναν για τρίτη αγωνιστική χωρίς τρίποντο και χάνουν πολύτιμο έδαφος σε σχέση με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια απασχολεί αρκετά τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ έρχεται σήμερα ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν αναφέρονται νεότερες απουσίες και θα παραταχθεί πλήρης.
Εντός: 3-3-0
Γκολ: 16-15
Τελευταία 5: 1-1-3
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Άσπρη… μέρα δεν βλέπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα, αφού άφησε και άλλους βαθμούς, αυτή την φορά απέναντι στην Γουέστ Χαμ εντός έδρας με 1-1. Με το καλημέρα πίσω στο σκορ στο 2ο λεπτό και παρότι ισοφάρισε με τον Ιμπραϊμοβιτς στο 21′ δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, μένοντας μονάχα με τον πόντο της ισοπαλίας. Σόου και πάλι από τον Μουρίνιο, όπου αποβλήθηκε λόγω διαμαρτυριών στον διαιτητή. διψήφια πλέον η διαφορά από την κορυφή, με τους «κόκκινους διαβόλους» να απογοητεύουν πλήρως με τα αποτελέσματα τους. Τιμωρημένος ο επιθετικός Ρούνεϊ (11 συμ./1 γκολ). Εκτός παραμένει και ο στόπερ Σμόλινγκ (7 συμ./1 γκολ). Τα υπόλοιπα προβλήματα τραυματισμών δείχνουν να ξεπερνιούνται.
Εκτός: 3-1-2
Γκολ: 18-15
Τελευταία 5: 1-3-1

Προβλέψεις στοιχήματος για το Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακόμη ένα δύσκολο ματς για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που όμως θα έχει περισσότερους κενούς χώρους για να κάνει την ζημιά στην άμυνα της ντεφορμέ Έβερτον. Ρίσκο με το διπλό και το 2,20 από την Mybet.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση