» » » » » » » Με ενδιαφέρον το Παναθηναϊκός – Θέλτα στο Γιουρόπα Λιγκ

Με ενδιαφέρον το Παναθηναϊκός – Θέλτα στο Γιουρόπα Λιγκ την τελευταία αγωνιστική

Για την τελευταία αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Θέλτα, ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός είναι παντελώς αδιάφορος, δεν μπορεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση, ενώ η Θέλτα ισοβαθμεί στους έξι βαθμούς με την Σταντάρ Λιέγης και θέλει μόνο νίκη με πολλά γκολ, περισσότερα από την Στανταρ αν κερδίσει για να μπορέσει να πάρει την δεύτερη θέση και να συνεχίσει στον θεσμό.

Για το γόητρο ο Παναθηναϊκός, για την πρόκριση η Θέλτα

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός σε όλη την πορεία του στο Γιουρόπα Λιγκ, κατάφερε να πάρει μόνο ένα βαθμό, στην ισοπαλία με την Σταντάρ Λιέγης με 2-2. Στα άλλα παιχνίδια ηττήθηκε, διαθέτει την τρίτη χειρότερη αμυντική γραμμή στους ομίλους με 11 γκολ παθητικό, δηλαδή δέχεται περίπου δύο γκολ ανά ματς. Για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ έχει να κερδίσει από το 2012, σε 12 ματς, έχει εννιά ήττες και τρεις ισοπαλίες. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στο Γιουρόπα Λιγκ, συνολικά μέχρι τώρα έχει τρεις κόκκινες και 21 κίτρινες.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη, μετά ο ντεμπούτο στην Σούπερ Λιγκ, όπου στο προηγούμενο ματς κατάφερε να κερδίσει τον ΠΑΟΚ με ένα εξαιρετικό γκολ του Λούντ, έτσι βρέθηκε πάλι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τραυματίας παραμένει ο αμυντικός Σάμπα (2 συμ.), ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο Λεντέσμα και ο επιθετικός Μάρκους Μπέργκ.
Η Θέλτα και η Σταντάρ Λιέγης έχει την απόλυτη ισοβαθμία, κριτήριο ισοβαθμίας που θα κρίνει την πρόκριση είναι η διαφορά τερμάτων, αν η Θέλτα κερδίσει με ένα γκολ παραπάνω από ότι θα κερδίσει η Σταντάρ Λιέγης, θα πάρει αυτή την πρόκριση, διότι έχει καλύτερη επίθεση. Η Θέλτα έχει μία νίκη και μία ισοπαλία μέχρι τώρα στον όμιλο με γκολ οχτώ υπέρ και επτά κατά.
Στην Πριμέρα Ντιβιζίον στο τελευταίο της παιχνίδι ήρθε ισόπαλη με 3-3 με την Λα Κορούνια η Θέλτα, βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με 2-1 και 3-2, αλλά κατάφερε τελικά με δύο κεφαλιές από κόρνερ να σκοράρι και τελικά να πάρει έναν βαθμό.
Από 26 παίκτες απαρτίζεται η αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα, πέραν του τιμωρημένου 1ου σκόρερ Ιάγκο Άσπας (9 γκολ στο πρωτάθλημα, 3 γκολ στην Ευρώπη) είναι άπαντες διαθέσιμοι και ετοιμοπόλεμοι για τον Μπερίσο. Ακόμα και ο μέσος Ραντόγια, ο οποίος επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Πάμε στοίχημα Παναθηναϊκός – Θέλτα: Δεν γνωρίζω την διάθεση του Παναθηναϊκού και τι ομάδα θα παρατάξει ο Ουζουνίδης, η Θέλτα έχει κίνητρο την πρόκριση, είναι καλή ομάδα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού, θα προτείνω το διπλό σε απόδοση 1,90 στην Interwetten.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση