» » » » » » » » Ώρα αποδείξεων στο Γιουβέντους – Ρόμα

Ώρα αποδείξεων στο Γιουβέντους – Ρόμα για την Serie A

Στην Serie A διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής Γιουβέντους – Ρόμα, που εκτός από το γόητρο έχει και βαθμολογική σημασία αν κερδίσει η Γιουβέντους αποκτά σημαντικό προβάδισμα, ενώ σε περίπτωση νίκης της Ρόμα, το πρωτάθλημα αποκτά νέα τροπή.
Η Γιουβέντους είναι στην πρώτη θέση ,μετά από ένα κακό ξεκίνημα, έχοντας απολογισμό 13-0-3 και γκολ 35-14. Τη  προηγούμενη αγωνιστική είχε τοπικό ντέρμπι στο Τορίνο με την ομώνυμη ομάδα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, αλλά ο Γκονσάλο Ιγουαϊν είχε άλλη άποψη, ισοφάρισε πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και οχτώ λεπτά πριν την λήξη έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ το κερασάκι στην τούρτα για τους «μπιανκονέρι» έβαλε στις καθυστερήσεις ο Πιάνιτς διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Η απόσταση από την σημερινή αντίπαλο της είναι στους τέσσερις βαθμούς και με νίκη θα έχει ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο. Το «Juventus Stadium» είναι κάστρο, έχει οχτώ στις οχτώ νίκες με γκολ 23-6, μάλιστα και τα οχτώ ήταν με πάνω από τρία γκολ. Συνολικά έχει σκοράρει 35 γκολ και βρίσκεται πίσω από την Ρόμα που έχει 36 γκολ συνολικά. Για το Ιταλικό πρωτάθλημα στο γήπεδο της μετρά 24 σερί νίκες. Σταθερά εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μπονούτσι (στόπερ, 12 συμ./ 1 γκολ) και Ντάνι Αλβες (μπακ/χαφ, 8 συμ./ 1 γκολ), αντιθέτως επιστρέφουν οι Πιάτσα (εξτρέμ) και Μπαρτζάλι (στόπερ).
Από την άλλη η Ρόμα βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 11-2-3 και γκολ 36-16. Θέλει την νίκη σήμερα θα να πλησιάσει την πρωτοπόρο Γιουβέντους στον έναν βαθμό. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Μίλαν και με μία εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Ναϊνγκολάν πήρε το προβάδισμα και παράλληλα τους τρεις βαθμούς της νίκης, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.
Ενώ εντός έδρας έχει το απόλυτο νικών, μακριά από αυτή δεν τα πηγαίνει τόσο καλά, μέχρι τώρα έχει ρεκόρ 3-2-3 και γκολ 12-10. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 36 γκολ. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Φλορέντσι (χαφ), Παρέδες (11 συμ./ 1 γκολ) όπως κι ο µπακ/χαφ Μπρούνο Πέρες που τέθηκε νοκ-άουτ στο τελευταίο, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Σαλάχ (εξτρέμ, 14 συμ./ 8 γκολ) και Τότι (φορ , 7 συμ./ 2 γκολ).
Προγνωστικά Γιουβέντους – Ρόμα: Δυνατή αναμέτρηση με δύσκολα τα προγνωστικά, η Γιουβέντους γνωρίζει τον τρόπο να κερδίζει στην έδρα της, κάτι που της έχει γίνει συνήθεια. Τόσο ο άσσος, όσο και να σκοράρουν οι δύο ομάδες με απόδοση 1,75 στον stoiximan.gr έχει σημαντική τύχη να επαληθευτούν, ο stoiximan.gr προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανίοτα πολλές ειδικές αγορές στοιχημάτων.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση