» » » » » » » Προβλέψεις στοίχημα με σύμμαχο τα γκολ

Προβλέψεις στοίχημα με σύμμαχο τα γκολ στα σημερινά παιχνίδια

Γεία χαρά σε όλους, πάλι χτες για ένα σημείο δεν κάναμε το απόλυτο στις χθεσινές προτάσεις μας, χάθηκε μόνο το γκολ γκολ στην Βαρκελώνη, όλα τα υπόλοιπα ήρθαν σχετικά εύκολα και σε καλές αποδόσεις. Σήμερα, έχουν πολλά και σημαντικά ντέρμπι σε όλη την Ευρώπη που μπορούμε να τα απολαύσουμε στοιχηματίζοντας. Πάμε να δούμε στις σημερινές προβλέψεις στοίχημα, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Λίγα γκολ στα Πηγάδια

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα σε ένα σημαντικό παιχνίδι πεντάδας για την Σούπερ Λιγκ. Η Ξάνθη βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 25 βαθμούς,  ενώ ο ΠΑΣ είναι μία θέση κάτω, στην πέμπτη με 22 βαθμούς, με τις δύο ομάδες να επιθυμούν να παραμείνουν στην πρώτη πεντάδα.
Η Ξάνθη μετά από 11 παιχνίδια χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με σκορ 2-0 απόλυτα δίκαια. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 9 στα 14 under 2,5 και no goal, ενώ προέρχεται από τέσσερα συνεχή no goal.
Ο ΠΑΣ Γιάννενα, μετά από πολλά αρνητικά αποτελέσματα, την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε με διπλό από την Τούμπα, έχοντας καλύτερο παίκτη τον τερματοφύλακα της, που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, δίνοντας ουσιαστικά την νίκη στην ομάδα του. Έχει 8 στα 14 under 2,5 και 9 στα 14 no goal, ενώ προέρχεται από τέσσερα σερί under 2,5 στα πρόσφατα ματς.
Προβλέψεις στοίχημα: Αναμένω ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ, διότι οι δύο ομάδες έχουν σταθερές αμυντικές γραμμές, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,50 στον stoiximan.gr
Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννενα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50 (stoiximan.gr)

Επιφυλακτικοί Αστέρας και Παναιτωλικός

Στην Τρίπολη ο Αστέρας θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό, όπου οι δύο ομάδες θέλουν ακόμα βαθμούς για να είναι σίγουρες για την δύσκολη συνέχεια. ο Αστέρας Τρίπολης είναι στην 11η θέση με 15 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός είναι στην δέκατη θέση με 16 βαθμούς, απέχουν τέσσερις και πέντε βαθμούς αντίστοιχα από την προτελευταία επικίνδυνη θέση.
Οι δύο ομάδες έχουν απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα σε over under, από εδώ και πέρα κάθε βαθμός μετράει και είναι πολύτιμος.
Προβλέψεις στοίχημα: Ίσως βολεύονται με τον βαθμό της ισοπαλίας, θα είναι επιφυλακτικές και θα έχουν στόχο να μην χάσουν σήμερα, θα πάω με τα λίγα γκολ σε απόδοση 1,53 στην Goalbet.gr
Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,53 (Goalbet.gr)

Μπορούν από ένα γκολ Ατρόμητος και Πανιώνιος

Στο Περιστέρι θα γίνει η αναμέτρηση Ατρόμητος – Πανιώνιος, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες που θέλουν να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα.
Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην όγδοη θέση με 21 βαθμούς, πλέον κοιτάει προς τα πάνω, διότι απέχει μόλις έναν βαθμό από την πέμπτη θέση. Εντός έδρας σε έξι ματς, έχει σκοράρει και έχει δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα, για αυτό το λόγο και τα έξι ματς ήταν με under 2,5.
Ο Πανιώνιος με 25 βαθμούς είναι στην τρίτη θέση, ισοβαθμώντας με την Ξάνθη και τον Παναθηναϊκός, αν συνεχίσει τις καλές και αποτελεσματικές εμφανίσεις θα πάρει μία θέση στην πρώτη πεντάδα. Ούτε αυτός, κάνει μεγάλα σκορ εκτός έδρας, σε οχτώ ματς τα έξι ήταν με κάτω από τρία γκολ.
Προβλέψεις στοίχημα: Το ματς αναμένεται να είναι όμορφο με φάσεις εκατέρωθεν, θα ρισκάρω να σπάσει το σερί των under 2,5 στο Περιστέρι και θα προτείνω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ είναι σε πολύ καλή απόδοση στο 2,10 στην sportingbet.gr, απόδοση που αξίζει το ρίσκο
Ατρόμητος – Πανιώνιος @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,10 (Sportingbet.gr)

Συνεχίζει με over 2,5 η Κάλιαρι

Νωρίς το μεσημέρι στην Σέριε Α γίνεται το ματς Κάλιαρι – Τζένοα, όπου οι δύο αντίπαλοι ισοβαθμούν στους 23 βαθμούς, είναι άνετες βαθμολογικά, γιατί έχουν 13 βαθμούς από την γραμμή του υποβιβασμού.
Η Κάλιαρι διαθέτει μακράν την χειρότερη αμυντική γραμμή στην κατηγορία με 43 γκολ παθητικό, δηλαδή δέχεται πάνω από δύο γκολ μέσο όρο ανά ματς. Η άμυνα έχει συμβάλει να έχει η Κάλιαρι 15 στα 19 over 2,5 συνολικά στο πρωτάθλημα και εννιά στα εννιά over 2,5 εντός έδρας.
Προβλέψεις στοίχημα: Έτσι όπως αγωνίζεται η Κάλιαρι τα πολλά γκολ έχουν σημαντική τύχη, όσο εύκολα δέχεται το γκολ, τόσο σκοράρει μπροστά, είναι πιθανό να δούμε άλλο ένα ματς με πολλά γκολ, το over 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,75 στην Betshop.gr
Κάλιαρι – Τζένοα @@ over 2,5 σε απόδοση 1,75 (betshop.gr)

Προβλέψεις στοίχημα Κυριακής

  • Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννενα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50 (Stoiximan.gr)
  • Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός @@ under 2,5 σε απόδοση 1,53 (Goalbet.gr)
  • Ατρόμητος – Πανιώνιος @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,10 (Sportingbet.gr)
  • Κάλιαρι – Τζένοα @@ over 2,5 σε απόδοση 1,75 (betshop.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση