» » » » » » » » Θα πληρώσουν τα γκολ στα σημερινά προγνωστικα

Θα πληρώσουν τα γκολ στα σημερινά προγνωστικα στο στοίχημα

Γειά χαρά σε όλους, συνεχίζουν χωρίς να ρίχνουμε ρυθμό από τις προηγούμενες μέρες, έχοντας πολλές επιλογές από διαφορετικά πρωταθλήματα. Σήμερα, για ακόμα μία φορά θα ασχοληθούμε με τα γκολ στα σημερινά προγνωστικα, διότι μας έχουν δικαιώσουν πολλές φορές. Είπα να διαβάσω το Λάρισα – Πλατανιας, αλλά πλέον δεν υπάρχει σε καμία νόμιμη στοιχηματική εταιρία, έτσι θα το αφήσω εκτός, πάμε να τα δούμε, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Σκοράρουν από μία φορά στο Λεβαδειακός – Ατρόμητος

Η αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ατρόμητος είναι πολύ σημαντική αφού οι δύο ομάδες είναι σε κακό φεγγάρι, ο Λεβαδειακός με 12 βαθμούς είναι στην προτελευταία θέση με μόλις 12 βαθμούς και αν δεν βελτιωθεί θα έχει πρόβλημα. Ο Ατρόμητος είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς.
Ο Λεβαδειακός προέρχεται από επτά συνεχόμενες ήττες, όπου έχει δεχτεί 17 γκολ σε αυτά τα ματς, ενώ ο Ατρόμητος από δύο ήττες, έχοντας τέσσερις ήττες στα έξι πρόσφατα ματς. Ο γηπεδούχος εντός έδρας έχει 5 στα 8 over 2,5 και γκολ γκολ, ενώ ο Ατρόμητος έχει 6 στα 8 over 2,5 και 5 στα 8 γκολ γκολ.
Προγνωστικά: Αναμένω να γίνει μάχη και οι δύο ομάδες να τα δώσουν όλα για την νίκη, έτσι μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που μας δίνεται σε καλή απόδοση στο 2,17 στον stoiximan.gr
Λεβαδειακός – Ατρόμητος @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,17 (stoiximan.gr)

Σε εξαιρετική κατάσταση η Ρόμα

Στην Σέριε Α η Ρόμα υποδέχεται την Κάλιαρι και δεν θέλει να δώσεις βαθμολογική ανάσα στην Γιουβέντους που είναι πίσω μόνο ένα βαθμό. Η Ρόμα μετράει το απόλυτο των νικών στην έδρα της με 9 νίκες και γκολ 27-7. Η Κάλιαρι βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, μη διεκδικώντας κάτι ουσιαστικά.
Η Ρόμα έχει την δεύτερη καλύτερη επίθεση και άμυνα στην κατηγορία, συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 13 στα 20 over 2,5 και 8 στα 9 over 2,5 στο γήπεδο της.
Η Κάλιαρι διαθέτει με διαφορά την χειρότερη άμυνα με 44 γκολ παθητικό, εκτός έδρας σε δέκα ματς έχει οχτώ ήττες, έχοντας δεχτεί σε αυτά τα ματς 24 γκολ. Συνολικά έχει έχει 16 στα 20 over 2,5 και 6 στα 10 over 2,5 μακριά από το γήπεδο της.
Προγνωστικα: Η Ρόμα είναι δυνατή εντός έδρας, η Κάλιαρι δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στην ορμή της Ρόμα, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,50 στην Vistabet.gr
Ρόμα – Κάλιαρι @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,50 (vistabet.gr

Γκολ γκολ στο Έϊμπαρ – Μπαρτσελόνα

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι για αυτή την αγωνιστική η Είμπαρ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα είναι στην τρίτη θέση με 38 βαθμούς, έχοντας την δεύτερη καλύτερη επίθεση με 47 γκολ και την καλύτερη άμυνα με 17 γκολ παθητικό.
Η Εϊμπαρ είναι στην μέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, κάνοντας μία καλή πορεία φέτος. Συνολικά έχει 12 στα 18 γκολ γκολ, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει 11 στα 18 γκολ γκολ και 6 στα 9 γκολ γκολ εκτός έδρας.
Προγνωστικά: Αναμένω ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ και από τις δύο πλευρές, η Είμπαρ είναι δυνατή στην έδρα της και μπορεί να σκοράρει, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στην betshop.gr και μπορεί να μπει στο παιχνίδι μας.
Έϊμπαρ – Μπαρτσελόνα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75 (betshop.gr)

Προγνωστικα για το στοίχημα

  • Λεβαδειακός – Ατρόμητος @@ γκολ γκολ σε απόδοση 2,17 (Stoiximan.gr)
  • Ρόμα – Κάλιαρι @@ 1 & over 2,5 σε απόδοση 1,50 (vistabet.gr
  • Έϊμπαρ – Μπαρτσελόνα @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,75 (betshop.gr)
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση