Μάχη στο Μιλάνο Μίλαν – Νάπολι για την Σέριε Α

Για την 21η αγωνιστική της στο Μιλάνο θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο ντέρμπι Μίλαν – Νάπολι, με τις δύο ομάδες να είναι ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και έχουν διαφορά τέσσερις βαθμούς, με την Μίλαν μάλιστα να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η Μίλαν βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας οχτώ βαθμούς από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, έχοντας συνολικό απολογισμό 11-4-4 και γκολ 30 υπέρ και 22 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκε στην έδρα της Τορίνο να χάνει με 2-0 στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, μάλιστα η Τορίνο έχασε και πέναλτι πριν το ημίχρονο, στο δεύτερο όμως ανέβασε απόδοση και με δύο γκολ κατάφερε να πάρει τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.
Αν κερδίσει στο αναβληθέν ματς θα πλησιάσει και άλλο στις τρεις πρώτες θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Προέρχεται από οχτώ ματς χωρίς ήττα, έχοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες. Στο Σαν Σίρο είναι δυνατή με επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας 16 γκολ υπέρ και εννιά κατά. Τα 22 γκολ παθητικό είναι υψηλό, στην άμυνα φαίνεται να έχει κάποιο θέμα, αφού δέχεται εύκολα το γκολ. Σήμερα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας ο μέσος Λοκατέλι και ο αμυντικός Τομανιόλι με 15 και 17 συμμετοχές αντίστοιχα.
Από την άλλη πλευρά η Νάπολι είναι στην τρίτη θέση με 41 βαθμούς, τρεις πίσω από την δεύτερη Ρόμα και τέσσερις από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, το συνολικό ρεκόρ της είναι 12-5-3 και γκολ 45 υπέρ και 23 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την ουραγό Πεσκάρα, δυσκολεύτηκε λίγο στην αρχή, αλλά στην συνέχεια ήταν αποτελεσματική και μπόρεσε να κερδίσει με τελικό σκορ 3-1.
Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και αήττητο σερί εννιά παιχνιδιών με τρεις ισοπαλίες και έξι νίκες. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 45 γκολ σε 20 ματς, για αυτό το λόγο έχει 14 στα 20 over 2,5 και 13 στα 20 γκολ γκολ. Μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 18-10. Επιπλέον προέρχεται από έξι συνεχή over 2,5 και πέντε γκολ γκολ. Στην άμυνα θα υπάρχει θέμα από οι αμυντικοί Γκουλάμ και Κουλιμπαλί έχουν εθνικές υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα.
Προγνωστικά στοιχήματος Μίλαν – Νάπολι: Αναμένω να δούμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μπορούν να μας προσφέρουν ένα ματς με γκολ. Σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ και οι δύο ομάδες, περιμένω πολλά γκολ, είμαι ανάμεσα σε over 2,5 και γκολ γκολ, θα πάω με το over 2,5 που μας δίνεται σε μεγαλύτερη απόδοση στο 1,75 στον stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση