Για την πρόκριση Μίλαν -Τορίνο στο Ιταλικό κύπελλο

Για το κύπελλο Ιταλίας θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Μίλαν – Τορίνο, που είναι νοκ άουτ, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθούν παράταση και πέναλτι.
Η Μίλαν στο πρωτάθλημα είναι στην πέμπτη θέση με 36 βαθμούς, απέχει εννιά βαθμούς από την κορυφή και τρεις από την τρίτη θέση που δίνει θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Κάλιαρι και μετά από ένα κακό παιχνίδι, μπόρεσε να πάρει την νίκη και τους τρεις βαθμούς με γκολ, δύο λεπτά πριν την λήξη του ματς. Αυτή η νίκη, ήρθε μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα με Αταλάντα και Ρομα που την έριξαν βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Μπροστά στο κοινό της είναι εξαιρετική σε δέκα ματς έχει μόνο μία ήττα, δύο ισοπαλίες και επτά νίκες, έχοντας σκοράρει 16 φορές και δεχτεί εννιά τέρματα. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που την ενδιαφέρει σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μοντέλα ο οποίος δήλωσε: «Θέλουμε πολύ το κύπελλο, πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή την αναμέτρηση σαν τελικό και να έχουμε τη μέγιστη συγκέντρωση».
Τιμωρημένος είναι ο βασικός εξτρέμ Νιάνγκ (3 γκολ), οι μπακ Αντονέλι (αναπληρωματικός), Αμπάτε (βασικός) θα έκαναν εξετάσεις, ο βασικός στόπερ Ρομανιόλι ήταν άρρωστος, αν κάποιος από αυτούς παίξει είναι ο Αμπάτε. Επιστρέφει ο ενίοτε βασικός χαφ Κούτσκα, λείπουν καιρό και δεν επηρεάζουν οι χαφ Μοντολίβο και Φερνάντες.
Από την άλλη πλευρά η Τορινό βρίσκεται στην όγδοη θέση της Σέριε Α με 29 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 8-5-6 και γκολ 36 υπέρ και 27 κατά. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, αντιμετώπισε την Σασσουόλο, μένοντας στην λευκή ισοπαλία μετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, παρά το γεγονός ότι οι προηγούμενες επιδόσεις τους μας είχαν προϊδεάσει για ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ.
Εκτός έδρας δεν είναι καλή, σε δέκα παιχνίδια έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες με γκολ 15-17. Η παράδοση της στο Σαν Σίρο είναι κάκιστη, δεν έχει κερδίσει στα τελευταία 21 παιχνίδι εκεί, έχοντας 15 ήττες. Στο Κόπα Άφρικα απουσιάζει ο αναπληρωματικός χαφ Άκουα, λείπει καιρό και δεν επηρεάζει ο μπακ-χαφ Μολινάρο.
Προγνωστικά στοιχήματος Μίλαν – Τορίνο: Η Μίλαν δεν θα είναι αδιάφορη, έχει σαν στόχο τον θεσμό, θα τα δώσει όλα για την πρόκριση και μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Τορίνο και με την βοήθεια της έδρας της να πάρει την νίκη – πρόκριση με απόδοση 2,18 στον stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα πολλά ειδικά στοιχημάτων.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση