» » » » » » » Διαφορά ποιότητας στο Σάντερλαντ – Λίβερπουλ

Διαφορά ποιότητας στο Σάντερλαντ – Λίβερπουλ για την 20η αγωνιστική

Για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ στην αναμέτρηση Σάντερλαντ – Λίβερπουλ υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την φιλοξενούμενη Λίβερπουλ να έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.
Η Σάντερλαντ βρίσκεται ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού στην 18η θέση με 14 βαθμούς με απολογισμό 4-2-13 και γκολ 17 υπέρ και 35 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν κάκιστη στην έδρα της Μπέρλνι με 4-1, μόνο για μισή ώρα ήταν ανταγωνιστική στον γήπεδο, από εκεί και πέρα κατέρρευσε δεχόμενη τέσσερα γκολ, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τέλος.
«Ήμασταν φρικτοί σήμερα, πραγματικά πάρα πολύ κακοί. Κάναμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά στην άμυνα, χάσαμε κεφαλιές, χάσαμε διεκδικούμενες μπάλες, η ίδια ιστορία πάλι», τα λόγια του βαθύτατα απογοητευμένου Ντέιβιντ Μόγιες. Ότι κάνει το πραγματοποιεί εντός έδρας που έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες με γκολ 11-15. Τα 15 γκολ παθητικό αποτελούν την τρίτη χειρότερη εντός έδρας άμυνα της κατηγορίας. Τιμωρημένος είναι ο Τζόουνς (μπακ, 11 συμ.), νέα προβλήματα τραυματισμών αυτά των Κονέ (στόπερ, 17 συμ.) και Ανιτσέμπε (φορ, 10 συμ./3 γκολ).
Η Λίβερπουλ βρίσκεται σταθερά στην δεύτερη θέση, έξι βαθμούς πίσω από την πρώτη Τσέλσι, συνολικά μέχρι τώρα έχει 13-4-2 και γκολ 46-21. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι της αγωνιστικής, πήρε τη νίκη με 1-0 και συνεχίζει το κυνήγι της πρωτοπόρου Τσέλσι. Ιδανικό ξεκίνημα για το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ, ο Άνταμ Λαλάνα έβγαλε σέντρα-λουκούμι απ’ τα αριστερά στο όγδοο λεπτό και ο Βαϊνάλντουμ με καρφωτή κεφαλιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Μπράβο. Η Σίτι αντέδρασε, αλλά η αμυντική γραμμή των «κόκκινων» ήταν εξαιρετική και κράτησε το 1-0 μέχρι τέλους.
«Γνωρίζω πως όλοι μιλάνε για την άμυνά μας, δεν με απασχολεί όμως η κριτική. Σήμερα το επίπεδο της συγκέντρωσής μας ήταν εξαιρετικό», σχολίασε σχετικά ο Γιούργκεν Κλοπ. Στο γήπεδο της έχει έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 20 υπέρ και 14 παθητικό. Η επίθεση της είναι εξαιρετική, τα 46 γκολ αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία, αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται τόσο ψηλά, διότι η άμυνα της δεν είναι τόσο καλή. Δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση οι Κουτίνιο (μεσοεπιθετικός, 13 συμ./5 γκολ ), Ματίπ (στόπερ, 12 συμ./1 γκολ) και ο Χέντερσον (μέσος, 19 συμ./1 γκολ).
Πάμε στοίχημα Σάντερλαντ – Λίβερπουλ: Η Σάντερλαντ έχει χαμηλή ποιότητα και αμυντικά μπάζει, η Λίβερπουλ με την επίθεση της δεν αφήνει σε καμία ομάδα να αμφισβητήσει την ανωτερότητας της, θα πάω με το διπλό σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,95 στην Vistabet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση