Γκολ γκολ στο Πλατανιάς – Ολυμπιακός στην Σούπερ Λιγκ

Το τελευταίο χρονικά παιχνίδι για σήμερα Σάββατο στην Σούπερ Λιγκ είναι στο παιχνίδι που θα γίνει στην Κρήτη και είναι το Πλατανιάς – Ολυμπιακός, χωρίς να καίγονται οι δύο σημερινοί αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Πλατανιάς είναι στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς και απολογισμό 5-54 και γκολ 13 υπέρ και 15 κατά, αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει εύκολα στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Λάρισα, σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο πήρε την νίκη με σκορ 3-2. Προηγήθηκε με 2-0 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, η Λάρισα μείωσε σε 2-1, στην συνέχεια έγινε το 3-1 και το μόνο που κατάφερε η Λάρισα είναι να μειώσει στο τελικό 3-2. Δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα γιατί ο αγώνας του με τον ΠΑΣ Γιάννενα για τον θεσμό του κυπέλλου αναβλήθηκε λόγω του καιρού.
Ο Πλατανιάς λόγω των αναβολών έχει δώσει τρία συνεχή εντός έδρας ματς, όπου πήρε τρεις νίκες, αποκτώντας έτσι την διαφορά από τις χαμηλές θέσεις. Στην Κρήτη είναι πολύ καλός, έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ 11 υπέρ και έξι κατά. Μάλιστα στα τρία πρόσφατα ματς σκόραρε επτά φορές, δείχνοντας να ξεμπουκώνει επιθετικά.
Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Καρυπίδης (στόπερ), Γκνιάτιτς (κεντρικός μέσος), Στανισάβλιεβιτς (χαφ), άπαντες βασικοί μεν, ενώ στην αποστολή είναι ο αμυντικός Μαραγκός που αποκτήθηκε πρόσφατα, ο βασικός επιθετικός Γιακουμάκης και ο βασικός αμυντικός μπακ Στάθης.
Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα να πάρει άλλο ένα πρωτάθλημα, είναι στην πρώτη θέση με διαφορά 12 βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, συνολικά έχει απολογισμό 12-1-1 και γκολ 32 υπέρ και 6 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε δίκαια την εξαιρετική Ξάνθη εκτός έδρας με 0-2, κάνοντας μία πολύ καλή και μεστή εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ματς, σκόραρε λίγο πριν το τέλος των δύο ημιχρόνων. Απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Μπέντο που στάθηκε στο γεγονός ότι παρά τη διαφορά δεν πρέπει να επέλθει χαλάρωση.
Προέρχεται από πέντε συνεχόμενες νίκες, δείχνοντας την διαφορά ποιότητας του από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Διαθέτει μακρά την καλύτερη επίθεση με 32 γκολ στην κατηγορία και την καλύτερη άμυνα με μόλις έξι γκολ παθητικό. Μακριά από το Καραϊσκάκη, έχει δώσει έξι παιχνίδια και έχει χάσει μόνο από την Λάρισα.
Στο Κόπα Άφρικα απουσιάζουν ο παγκίτης χαφ Ρομάο και ο βασικός στόπερ Ντα Κόστα, τραυματίες είναι ο αναπληρωματικός μπακ Ομάρ, ο εξτρέμ Ελιουνούσι που συνήθως παίζει βασικός, φρέσκια απουσία αυτή του βασικού στόπερ Μποτία που χτύπησε.
Προγνωστικά στοιχήματος Πλατανιάς – Ολυμπιακός: Οι δύο ομάδες δεν καίγονται για βαθμούς, οπότε μπορούμε να δούμε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ, ο Ολυμπιακός μπορεί να σκοράρει μόνο με την ποιότητα του, ενώ ο Πλατανιάς μπορεί να εκμεταλλευτεί τις απουσίες στην άμυνα του Ολυμπιακού, το γκολ γκολ μας προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση στο 2,15 στον stoiximan.gr και αξίζει να μπει στο παιχνίδι μας.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση