» » » » » » Ανοικτό παιχνίδι το Μπόρνμουθ – Άρσεναλ

Ανοικτό παιχνίδι το Μπόρνμουθ – Άρσεναλ για την Πρέμιερ Λιγκ

Για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ το ματς Μπόρνμουθ – Άρσεναλ αναμένεται να είναι ανοικτό με αρκετά γκολ, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες με επιθετικές αρετές.
Η Μπόρνμουθ βρίσκεται πάνω από την μέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 7-3-9 και γκολ 26 υπέρ και 31 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στην έδρα της Σουόνσι και έφυγε με το διπλό με 0-3, σκορ που τα λέει όλα. Η Μπόρνμουθ ήταν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 0-2, η Σουόνσι σε κανένα σημείο του ματς δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να δικαιολογήσει την παρουσία της στο γήπεδο της.
«Ήταν μία πολύ καλή μέρα, ήμασταν άριστοι απ’ την αρχή μέχρι το τέλος, ελέγξαμε το παιχνίδι και σκοράραμε το δεύτερο τέρμα σε κομβικό χρονικά σημείο», τόνισε ο 39χρονος Έντι Χάουι μετά το τέλος της αναμέτρησης. Πριν από το ματς είχε δύο ήττες και με τους τρεις βαθμούς που πήρε, η διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη πήγε στους εννιά βαθμούς. Μπροστά στο κοινό της έχει απολογισμό πέντε νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 16 γκολ συνολικά, ενώ έχει σκοράρει στα οχτώ παιχνίδια τουλάχιστον ένα γκολ. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Άρσεναλ ο Γουίλσιρ (μέσος, 17 συμ.), ενώ εκτός παραμένει ο Πιου (εξτρέμ, 4 συμ./1 γκολ).
Από την άλλη η Άρσεναλ, μετά την νίκη της Σίτι, βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 40 βαθμούς και ρεκόρ 12-4-3 και γκολ 41 υπέρ και 19 κατά. Στο τελευταίο ματς επικράτησε άνετα με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Έμιρεϊτς». Είχε την κατοχή και τον έλεγχο του ματς από την αρχή και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα, σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημιχρόνου του αγώνα.
Ικανοποιημένος φυσικά ο Αρσέν Βενγκέρ με τη δωδέκατη νίκη της ομάδας του, ενώ αφιέρωσε αρκετό χρόνο στις δηλώσεις του για να επαινέσει την εμφάνιση και το σπάνιας ομορφιάς τέρμα του Ζιρού. Με νίκη σήμερα θα ανέβει πάλι στην τρίτη θέση και θα περιμένει γκέλα της Τσέλσι για να μειώσει την διαφορά από την πρώτη θέση. Μακιρά από το γήπεδο της έχει πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 20 υπέρ και εννιά κατά, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη άμυνα στα εκτός έδρας ματς. Τα επτά από τα εννιά ήταν με γκολ γκολ και τα έξι από αυτά ήταν σε συνδυασμό με γκολ γκολ και over 2,5. Διεθνείς υποχρεώσεις έχει ο Ελνένι (μέσος, 11 συμ.) και δεν βρίσκεται στην αποστολή, ενώ είναι αμφίβολοι οι Οζίλ (μέσος, 17 συμ./5 γκολ), Γκιμπς (μπακ, 5 συμ.) και Γουόλκοτ (εξτρέμ, 16 συμ./8 γκολ), δεν επηρεάζουν οι μακροχρόνιοι τραυματίες.
Προγνωστικά στοιχήματος Μπόρνμουθ – Άρσεναλ: Οι δύο ομάδες είναι ποιοτικές και μπορούν να μας προσφέρουν ένα θεαματικό παιχνίδι με πολλά γκολ, σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, τα πολλά γκολ έχουν αρκετή τύχη σήμερα, το over 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,70 στον stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικές αγορές στοιχημάτων.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση