Μάχη κορυφής Ξάνθη – Ολυμπιακός στο κρύο για την Σούπερ Λιγκ

Για αυτή την αγωνιστική στην Σούπερ Λιγκ θα γίνει το ντέρμπι κορυφής Ξάνθη – Ολυμπιακός, ανάμεσα σε δύο ομάδες που καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και προέρχονται από συνεχή θετικά αποτελέσματα.
Η Ξάνθη πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και έχει καταφέρει να ανέβει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, εννιά πίσω από τον Ολυμπιακό, ο συνολικός απολογισμός της είναι 7-4-2 και γκολ 17 υπέρ και 11 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε για άλλο ένα ματς με 0-1 από την έδρα του Ηρακλή, στο παιχνίδι ο Ηρακλής είχε κάποια καλά διαστήματα και ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα, όμως η Ξάνθη κατάφερε με γκολ του φορ Γιουνές στο 58′ να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο πρώτο μέρος επειδή θέλαμε πολύ τη νίκη, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εξαιρετικοί, ελέγξαμε το ρυθμό, σκοράραμε και διαχειριστήκαμε καλά την πίεση του Ηρακλή» σχολίασε ο Λουτσέσκου.
Οι «Ακρίτες» βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και συμπλήρωσαν 11 αγωνιστικές αήττητοι, έχοντας επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μάλιστα ξεκίνησαν με δύο ήττες στο πρωτάθλημα που είναι και οι μοναδικές που έχει έχει. Προέρχεται από πέντε σερί νίκες με 12-4 τέρματα, στα τρία τελευταία μάλιστα κράτησαν το λευκό παθητικό. Εντός έδρας έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα με γκολ τέσσερα υπέρ και τρία κατά, τα τέσσερα από αυτά ήταν με under 2,5 και άλλα τόσα No Goal.
Τιμωρημένος είναι ο βασικός μπακ Μπαξεβανίδης, επιστρέφει ο βασικός στόπερ Λισγάρας, τραυματίας ο συνήθως βασικός μεσοεπιθετικός Λάζιτς. Αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή ο βασικός κεντρικός χαφ Ντε Λούκας. Πρώτη μεταγραφή αποτελεί η επιστροφή του χαφ Παπαστεριανού που αποκτήθηκε από τη Βέροια.
Από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα θέμα να καθιερωθεί στην πρώτη θέση, έχει 35 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ μέχρι τώρα 11-1-1 και γκολ 30 υπέρ και 6 κατά. Στο τελευταίο παιχνίδι υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης παίρνοντας την νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Αστέρας κατάφερε με παιχνίδι αντεπιθέσεων να πα΄ρει το προβάδισμα, όμως ο Ολυμπιακός είχε την τύχη να ισοφαρίσει νωρίς με γκολάρα του Φορτούνη και με γκολ του Μαρίν στο 92΄να πάρει άλλη μία νίκη στο Καραϊσκάκη. «Δεν γίνεται να κερδίζουμε πάντα με πολλά γκολ και μεγάλα σκορ, ωστόσο θεωρώ ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την προσπάθειά μας» σχολίασε ο Μπέντο.
Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί προβληματικές εμφανίσεις αλλά προέρχεται από τέσσερις συνεχής νίκες, έχει καταφέρει να χτίσει μία διαφορά εννιά βαθμών από την δεύτερη θέση. Μακριά από την έδρα του έχει χάσει μόνο από την Λάρισα, έχει σκοράρει επτά φορές και δεχτεί μόλις δύο τέρματα. Διαθέτει μακράν την καλύτερη άμυνα και επίθεση στην κατηγορία. Διατηρεί εξαιρετική παράδοση όταν επισκέπτεται τη Ξάνθη τρέχοντας σερί 1-0-8 τα τελευταία χρόνια.
Στο Κόπα Άφρικα απουσιάζουν ο παγκίτης χαφ Ρομάο και ο βασικός στόπερ Ντα Κόστα, ενώ έτοιμος είναι ο πρώτος σκόρερ Ιντέγε (9 γκολ) που θα ξεκινήσει βασικός, επιστρέφει από τιμωρία ο κομβικός χαφ Μιλιβόγεβιτς (4 γκολ). Εκτός αποστολής ο αναπληρωματικός εξτρέμ Πάρντο που θα φύγει δανεικός στη Ναντ.
Πάμε στοίχημα Ξάνθη – Ολυμπιακός: Οι δύο αντίπαλοι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και έχουν ξεχάσει τι θα πει ήττα, παρά τις καιρικές συνθήκες αναμένω να γίνει μία σκληρή μάχη και ο νικητής να κριθεί στις λεπτομέρειες, πολύ καλές άμυνες έχουν και έτσι θα προτείνω τα λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,67 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση