» » » » » » » » Εύκολο βράδυ με το Νάπολι – Τζένοα

Εύκολο βράδυ με το Νάπολι – Τζένοα στην έναρξη της Σεριε Α

Η 24η αγωνιστική της Ιταλικής Σέριε Α ξενικά με την αναμέτρηση Νάπολι – Τζένοα, με τις δύο ομάδες να έχουν αντίθετες φόρμες και η γηπεδούχος είναι το μεγάλο φαβορί.
Η Νάπολι βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 βαθμούς, δύο πίσω από την δεύτερη Ρόμα και εννιά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, ο συνολικός απολογισμός της είναι 14-6-3 και γκολ 55 υπέρ και 26 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε μία ολοκληρωτική εμφάνιση στην Μπολόνια με την ομώνυμη ομάδα, κερδίζοντας με 1-7, σκορ που τα λέει όλα για την αναμέτρηση. Την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.
Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς έχει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες, μάλιστα τα επτά παιχνίδια της ήταν με over 2,5 και γκολ γκολ που έχει επτά συνεχόμενα. Στην Νάπολι έχει οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόνο μία ήττα με γκολ 28-14. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 16 στα 23 over 2,5 και τον ίσιο απολογισμό στα γκολ γκολ και 9 στα 12 γκολ γκολ εντός έδρας. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή στην κατηγορία με 55 γκολ ενεργητικό. Για την σημερινή αναμέτρηση δεν είναι διαθέσιμος ο αμυντικός Χισάι και ο επιθετικός Καγιεχον με 8 γκολ σε 23 συμμετοχές.
Η Τζένοα βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, έχοντας όμως μία απόσταση ασφαλείας εννιά βαθμών από την γραμμή του υποβιβασμού, το συνολικό ρεκόρ της είναι 6-7-10 και γκολ 27 υπέρ και 33 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Σασσουόλο και μετά από ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι, έχασε με 0-1, βρέθηκε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην συνέχεια.
Δεν είναι καλά η Τζένοα, στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες, μακριά από την Γένοβα συνήθως δεν τα καταφέρνει συνολικά εκτός έδρας έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες με γκολ 10-21. Αν συνεχίσει τις τελευταίες εμφανίσεις ενδέχεται να έχει θέμα παραμονής στο τέλος της σεζόν. Τα αποτελέσματα της στα γκολ είναι μοιρασμένα.  Σήμερα δεν είναι στην αποστολή ο βασικός αμυντικός Ίτσο με 22 συμμετοχές και ο γκολκίπερ Περίν.
Προγνωστικά Νάπολι – Τζένοα: Η Νάπολι δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα σήμερα στο γήπεδο της με την Τζένοα, είναι μία κλάση παραπάνω, αναμένω να κερδίσει εύκολα και με γκολ, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 μας  δίνεται σε απόδοση 1,70 στην vistabet.gr και αξίζει να μπει στα δελτία στοιχήματος μας.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση