» » » » » » » Ψάχνουν βαθμολογική ανάσα Λα Κορούνια – Μπέτις

Ψάχνουν βαθμολογική ανάσα Λα Κορούνια – Μπέτις στην Πριμέρα Ντιβιζίον

Η 21η αγωνιστική  στην Πριμέρα Ντιβιζίον ξεκινά με την αναμέτρηση Λα Κορούνια – Μπέτις όπου οι δύο ομάδες έχουν μικρή βαθμολογική διαφορά στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας στην Ισπανία.
Η Λα Κορούνια βρίσκεται στην 16η βαθμολογική θέση με 19 βαθμούς, στο +6 από την σωτηρία με συνολικό απολογισμό 4-7-9 και γκολ 25 υπέρ και 32 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Εϊμπαρ, όπου ηττήθηκε με 3-1, στο πρώτο τέταρτο το σκορ ήταν ήδη 2-0, στην συνέχεια μείωσε σε 2-1, αλλά το 3-1 δεν της έδωσε δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στην δύσκολη έδρα της Εϊμπαρ.
Έχει να κερδίσει τέσσερα παιχνίδια, προέρχεται από τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Σε αντίθεση με τα εκτός έδρας που δεν έχει ακόμα νίκη, εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 15-10. Συνολικά έχει 13 στα 20 γκολ γκολ και 6 στα 9 γκολ γκολ μακριά από την έδρα της. Σήμερα, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, ο μοναδικός απόντας είναι μέσος Φαζρ που έχει εθνικές υποχρεώσεις και δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί.
Η Μπέτις από την άλλη βρίσκεται τρεις θέσεις παραπάνω με 23 βαθμούς, έχοντας μεγαλύτερη απόσταση ασφαλείας από τις επικίνδυνες θέσεις, το συνολικό ρεκόρ της είναι 6-5-9 και γκολ 21 υπέρ και 31 κατά. Την τελευταία αγωνιστική έκανε μία υπέρβαση και μπόρεσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Μπαρτσελόνα που την υποδέχτηκε στο γήπεδο της. Προηγήθηκε πρώτη και έχασε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο τέλος του αγώνα με την ισοφάριση της Μπαρτσελόνα.
Προέρχεται από δύο ισοπαλίες και μία ήττα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια, μακριά από την έδρα της είναι κάκιστη σε εννιά παιχνίδια έχει επτά ήττες και μόνο δύο νίκες με γκολ 8-18. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 13 στα 20 under 2,5 και 14 στα 20 γκολ γκολ. Σημαντική απουσία του μέσου Χαοκίν που έχει τρία γκολ σε 16 συμμετοχές.
Προγνωστικά στοίχημα Λα Κορούνια – Μπέτις: Η μικρή αγωνιστική διαφορά των δύο ομάδων φαίνεται από τον βαθμολογικό πίνακα και τις μέχρι τώρα επιδόσεις τους, αναμένω σήμερα κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ, το under 2,5 σε απόδοση 1,60 στην vistabet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση