» » » » » » » Γκολ εκατέρωθεν στο Γρανάδα – Λας Πάλμας

Γκολ εκατέρωθεν στο Γρανάδα – Λας Πάλμας στην Πριμέρα Ντιβιζίον

Η 21η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζίον ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Γρανάδα – Λας Πάλμας, με την γηπεδούχο να καίγεται για να πάρει βαθμολογική ανάσα.
Η Γρανάδα βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις 10 βαθμούς, απέχοντας οχτώ βαθμούς από την σωτηρία αυτή την στιγμή, ο συνολικός απολογισμός είναι 1-7-12 και γκολ 16 υπέρ και 44 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Βιγιαρεάλ, όπου μετά από ένα κακό παιχνίδι ηττήθηκε με 2-0, χωρίς ποτέ να μπορέσει να αντισταθεί στην ανωτερότητα της Βιγιαρεάλ.
Στα οχτώ πιο πρόσφατα ματς έχει μόνο μία νίκη, ενώ στα πέντε τελευταία έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία, στην έδρα της έχει μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 7-11. Διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επιθετική γραμμή και την δεύτερη χειρότερη αμυντική γραμμή με 44 γκολ παθητικό. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 14 στα 20 γκολ γκολ και 6 στα 9 γκολ γκολ εντός έδρας. Στην μεταγραφική περίοδο έγινε προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα και για αυτό το λόγο έκανε έξι προσθήκες νέων παικτών, ενώ σήμερα επιστρέφουν και οι διεθνείς που ήταν στο Κόπα Άφρικα.
Από την άλλη η Λας Πάλμας είναι στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακας με 28 βαθμούς, χωρίς να κινδυνεύει ούτε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, το συνολικό ρεκόρ της είναι 7-7-6 και γκολ 31 υπέρ και 31 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Βαλένθια, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά αντέδρασε και μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την νίκη με τελικό σκορ 3-1, ισοφάρισε πριν την λήξη του ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου μέρους με δύο γκολ πήρε σημαντικό προβάδισμα.
Ενώ στην έδρα της είναι αήττητη, μακριά από αυτή έχει μόνο μία νίκη, δύο ισοπαλίες και έξι νίκες με γκολ 10-21. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 13 στα 20 γκολ γκολ και εκτός έδρας 6 στα 9 γκολ γκολ. Στο νησί Γκραν Κανάρια δεν έχει καλή παράδοση, όπου δεν έχει νίκη στα 13 τελευταία παιχνίδια. Σήμερα, δεν είναι διαθέσιμος ο τραυματίας Μόμο με τρία γκολ σε 15 συμμετοχές.
Προγνωστικά πάμε στοίχημα Γρανάδα – Λας Πάλμας: Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ, ειδικά η γηπεδούχος θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της για την νίκη, αναμένω ανοικτό παιχνίδι και γκολ εκατέρωθεν, το γκολ γκολ μας δίνεται σε απόδοση 1,70 στον Stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση