Γεμάτα δίχτυα στο Μπάγερν – Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Στο Μόναχο θα γίνει η πρώτη αναμέτρηση Μπάγερν – Άρσεναλ για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, οι δύο ομάδες παραδοσιακά συμμετέχουν στον θεσμό και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση.
Η Μπάγερν Μονάχου μετά από 20 αγωνιστικές κατάφερε να αποκτήσει διαφορά από την δεύτερη Λειψία, αυτή την στιγμή έχει διαφορά επτά βαθμών, ο συνολικός απολογισμός της είναι 15-4-1 και γκολ 45 υπέρ και 12 κατά. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη αμυντική γραμμή στην κατηγορία. Στο τελευταίο παιχνίδι της κέρδισε την Ίνγκολσταντ με σκορ 2-0, κάνοντας όμως μία μέτρια εμφάνιση. Στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα τέρματα.
Συμμετείχε στον τέταρτο όμιλο μαζί με Ατλέτικο Μαδρίτης, Αϊντχόφεν και Ροστόφ, όπου έμεινε στην δεύτερη θέση με 12 βαθμούς, συνολικά είχε τέσσερις νίκες και δύο ήττες, στο γήπεδο της είχε τρεις στις τρεις νίκες. Σκόραρε 14 φορές και δέχτηκε μόλις έξι τέρματα σε έξι παιχνίδια. Τα τελευταία χρόνια έχει συναντήσει τρεις φορές την Άρσεναλ, μετρώντας από ένα αποτελέσματα κάθε φορά. Εκτός εδώ και καιρό είναι ο αμυντικός Μπόατενγκ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ριμπερί που έχει 2 γκολ σε 13 συμμετοχές αλλά και επτά ασίστ.
Από την άλλη η Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 50 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Τότεναμ, δύο πίσω από την Σίτι και δέκα από την πρωτοπόρο Τσέλσι, ο συνολικός απολογισμός της είναι 15-5-5 και γκολ 54 υπέρ και 28 κατά. Διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 54 γκολ ενεργητικό. Την προηγούμενη αγωνιστική στην Αγγλία, επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο ήττες, διότι κέρδισε εύκολα την Χαλ με 2-0, παρότι βρήκε ισχυρή αντίσταση από την αντίπαλο της. Οι δύο ήττες, την άφησαν πίσω από τις πρώτες θέσεις.
Στον πρώτο όμιλο που συμμετείχε μαζί με την Παρί Σεν Ζερμέν, Λουντογκόρετς και Βασιλεία, τερμάτισε πρώτη με 14 βαθμούς από τις τέσσερις νίκες και τις δύο ισοπαλίες που είχε. Κέρδισε εύκολα τις δύο αδύναμες ομάδες, ενώ με την Παρί Σεν Ζερμέν είχε δύο ισόπαλα αποτελέσματα. Στον όμιλο είχε 18 υπέρ και έξι κατά, με τέσσερα στα έξι over 2,5 και το ίδιο στα γκολ γκολ. Δεν υπάρχει νεότερο αγωνιστικό, εκτός των μακροχρόνιων απόντων, αμφίβολος είναι ο μέσος Ράμσεϊ ο οποίος έχει 12 συμμετοχές.
Πάμε στοίχημα Μπάγερν – Άρσεναλ: Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, διαθέτουν πολύ καλές επιθετικές γραμμές και σήμερα αναμένω να ανοίξει το ματς και να δούμε γκολ, θα προτείνω το over 2,5 σε απόδοση 1,62 στον Stoiximan.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση