Μάχη Ευρώπης Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ στην Πριμέρα Ντιβιζίον

Για την 22η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζίον θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ που είναι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις μία θέση στις επόμενες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η Εσπανιόλ βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από την έκτη θέση που προσφέρει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο συνολικός απολογισμός της είναι 8-8-5 και γκολ 29 υπέρ και 27 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δοκιμάστηκε στην έδρα της Μάλαγα, όπου όμως δεν ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, παρόλο που κατάφερε να πάρει την νίκη με 0-1, χάρις σε ένα όμορφο τέρμα του Πιάτι.
Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και μετά από επτά συνεχόμενα γκολ γκολ στο προηγούμενο ματς δεν επιβεβαιώθηκε το γκολ γκολ. Εντός έδρας έχει τέσσερις νίκες , πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 17 φορές και δεχτεί 13 τέρματα. Τα αποτελέσματα της στα γκολ είναι μοιρασμένα τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Σήμερα, έχει σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει, εκτός είναι ο επιθετικός Πιάτι με 7 γκολ, 7 ασίστ σε 16 συμμετοχές, ο επίσης επιθετικός Μπαπτιστάο με 3 γκολ σε 13 συμμετοχές και ο μέσεος Σάντσεθ με 1 γκολ σε 16 συμμετοχές.
Από την άλλη η Σοσιεδάδ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 38 βαθμούς, ένα πίσω από την τέταρτη Ατλέτικο Μαδρίτης, το συνολικό ρεκόρ της είναι  12-2-7 και γκολ 34 υπέρ και 30 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχτηκε την Οσασούνα και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να επιστρέψει στο ματς και τελικά να πάρει την νίκη με τελικό σκορ 3-2.
Στα τέσσερα τελευταία ματς έχει τρεις νίκες και μία ήττα, από την Ρεάλ Μαδρίτης όμως εκτός έδρας. Μακριά από την έδρα της έχει πέντε νίκες και πέντε ήττες με γκολ 15 υπέρ και 16 κατά. Και αυτή έχει μοιρασμένα αποτελέσματα στα σύνολο γκολ και γκολ γκολ. Σήμερα δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης στον αγωνιστικό χώρο.
Προτάσεις στοίχημα Εσπανιόλ – Σοσιεδάδ: Η αναμέτρηση θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και όμορφη, διότι οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές και έχουν στόχους, το ματς θα είναι σκληρό και θα ρισκάρω με τα λίγα γκολ, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,65 στον stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση