Πρόκληση το Σεβίλλη – Λέστερ για τις δύο ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ

Στην Ισπανία θα γίνει η αναμέτρηση Σεβίλλη – Λέστερ για το Τσάμπιονς Λιγκ, ένα ζευγάρι που θα δώσει μία ομάδα στους προημιτελικούς του θεσμού που θα είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, ομάδες που δεν τις έχουμε συνηθίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Σεβίλλη κάνει μία πολλή καλή πορεία, στο πρωτάθλημα της Πριέρα Ντιβιζίον βρίσκεται στην τρίτη θέση πάνω από την Ατλέτικο Μαδρίτης και πίσω από την Μπαρτσελόνα, μόλις δύο βαθμούς, συνολικά έχει απολογισμό 15-4-4 και γκολ 46 υπέρ και 28 κατά. Στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία ήττα στα δέκα πιο πρόσφατα ματς. Προέρχεται από δύο συνεχείς νίκες, στο τελευταίο παιχνίδι επιβλήθηκε εύκολα εντός έδρας της Εϊμπαρ με 2-0, σκόραρε στο ημίωρο και στο τέλος του ματς. Στην έδρα της έχει εννιά νίκες σε 11 παιχνίδια.
Συμμετείχε στον όγδοο όμιλο, όπου έμεινε στην δεύτερη θέση, πίσω από την Γιουβέντους, με 11 βαθμούς. Συνολικά είχε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, σκοράροντας επτά φορές και δεχόμενη μόλις τρία τέρματα στα έξι παιχνίδια που έδωσε. Στην Ισπανία έχασε μόνο από την Γιουβέντους, ενώ κέρδισε εύκολα την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την Λυών. Είχε 4 στα 6 under 2,5 και 5 στα 6 no goal.
Από την άλλη η Λέστερ είναι απογοητευτική στην Πρέμιερ, βρίσκεται ακριβώς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού με 21 βαθμούς, μόλις έναν παραπάνω από την επικίνδυνη θέση, ο συνολικός απολογισμός της είναι 15-4-4 και γκολ 46 υπέρ και 28 κατά. Προέρχεται από πέντε συνεχείς ήττες, πραγματοποιώντας κάκιστες εμφανίσεις, είναι ενδεικτικό ότι δεν έχει σκοράρει ούτε μία φορά στα έξι τελευταία ματς στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο παιχνίδια της ήταν εκτός έδρας με την Σουόνσι όπου ηττήθηκε με 2-0, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Μακριά από την έδρα της δεν έχει ακόμα νίκη σε 13 παιχνίδια, μετρώντας μάλιστα 10 ήττες
Αντίθετα, στους ομίλους έκανε εξαιρετική πορεία, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση με 13 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Πόρτο. Συνολικά είχε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα την τελευταία αγωνιστική που όλα είχαν κριθεί. Εκτός έδρας κέρδισε μόνο την Κλαμπ Μπριζ, ήρθε ισόπαλη με την Κοπεγχάγη και ηττήθηκε από την Πόρτο. Συνολικά είχε 5 στα 6 no goal.
Προγνωστικά στοιχήματος Σεβίλλη – Λέστερ: Δεν γνωρίζω αν πρέπει να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα η Λέστερ και να αφήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, η Σεβίλλη είναι ισχυρή εντός έδρας και αρκετά έμπειρη σε τέτοιες καταστάσεις τα τελευταία χρόνια στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 1,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,62 στην Stoiximan.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση