» » » » » » Λίγα τέρματα στα κύπελλα, πολλά στα πρωταθλήματα

Λίγα τέρματα στα κύπελλα, πολλά στα πρωταθλήματα στα προγνωστικα στοιχηματος

Γεία χαρά σε όλους, σήμερα παρόλο που υπάρχει μικρό αγωνιστικό πρόγραμμα, υπάρχουν σημεία  που μπορούμε να βασιστούμε στα προγνωστικα στοιχηματος. Θα ασχοληθώ πάλι με τρία ματς, με τον ημιτελικό κυπέλλου Κόπα Ντελ Ρεϊ, το κύπελλο Αγγλίας και ένα παιχνίδια της Σέριε Α. Μην χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε να τα δούμε διεξοδικά, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Πάλι λίγα γκολ στο ημιτελικό κυπέλλου Αλαβές – Θέλτα

Για τον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας η Αλαβές θα υποδεχτεί την Θέλτα, στην ρεβάνς του 0-0 του πρώτου ματς.
Το πρώτο παιχνίδι είχε λίγες φάσεις, οι δύο ομάδες ήταν επιφυλακτικές και δίκαια έμειναν στην λευκή ισοπαλία. Η Αλαβές εντός έδρας έχει δύο νίκες, δύο ήττες και έξι ισοπαλίες με γκολ 9-10. Σκοράρει με αρκετή δυσκολία, ενώ βασίζεται κυρίως στην άμυνα της, συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 21 γκολ υπέρ και 22 κατά, δηλαδή σκοράρει και δέχεται ένα γκολ μέσο όρο ανά ματς. Έχει 13 στα 21 under 2,5 και 7 στα 10 under 2,5 στην έδρα της.
Η Θέλτα δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, διότι ο αγώνας με την Ρεάλ Μαδρίτης αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας λόγω της κακοκαιρίας στην περιοχή της. Μακριά από την έδρα της έχει 2-3-5 και γκολ 12 υπέρ και 17 κατά.
Προγνωστικα στοιχηματος: Όπως και στο πρώτο ματς, έτσι και σήμερα βλέπω λίγα γκολ, με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρω, της Θέλτα της αρκεί ίσως ένα γκολ για την πρόκριση στον τελικό, ενώ η Αλάβες ούτως σι΄άλλος αγωνίζεται κλειστά με στόχο την άμυνα, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,47 στον stoiximan.gr
Αλαβές – Θέλτα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47 (stoiximan.gr)

Γκολ γκολ στο Μπολόνια – Μίλαν

Η αγωνιστική στην Σέριε Α ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση Μπολόνια – Μίλαν, που είναι σημαντική και για τις δύο ομάδες. Η Μπολόνια βρίσκεται στην 13η θέση με απολογισμό 7-6-9 και γκολ 22 υπέρ και 33 κατά, έχοντας απόσταση ασφαλείας 13 βαθμών από τις επικίνδυνες θέσεις που οδηγούν στην Serie B.
Η Μίλαν έχει βρεθεί στην όγδοη θέση με 37 βαθμούς, πέντε πίσω από τις θέσεις που δίνουν Ευρωπαϊκό εισιτήριο και απολογισμό 11-4-7 και γκολ 32-27. Η Μπολόνια προέρχεται από δύο συνεχόμενα γκολ γκολ, ενώ η Μίλαν, εκτός έδρας έχει 6 στα 10 γκολ γκολ.
Προγνωστικα στοιχηματος: Σήμερα, αναμένω ανοικτό ματς, όπου μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ σε απόδοση 1,85 στην Vistabet.gr
Μπολόνια – Μίλαν @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,85 (Vistabet.gr)

Σε δύσκολη θέση η Λέστερ

Για τον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας η Λέστερ υποδέχεται την Ντέρμπι που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, το παιχνίδι είναι επαναληπτικός αγώνας του 2-2 στο γήπεδο της Ντέρμπι. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Η Λέστερ έχει 21 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό παραπάνω από την επικίνδυνη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, η Ντέρμπι βρίσκεται στην 8η θέση με 46 βαθμούς και διεκδικεί την είσοδο της στα μπαράζ ανόδου της κατηγορίας.
Προγνωστικα στοιχηματος: Δεν έχω να πω πολλά για το αυτό το ματς, δεν πιστεύω ότι η Λέστερ έχει το σθένος να προχωρήσει στο κύπελλο, πρέπει να έχει το μυαλό της πως θα παραμείνει στην κατηγορία, θα ρισκάρω με το χάντικαπ της Ντέρμπι σε απόδοση 1,80 στην Interwetten.gr
Λέστερ – Ντέρμπι @@ Ντέρμπι +1 σε απόδοση 1,80 (Interwetten.gr) 

Προγνωστικα στοιχηματος Τετάρτης

  • Αλαβές – Θέλτα @@ under 2,5 σε απόδοση 1,47 (Stoiximan.gr)
  • Μπολόνια – Μίλαν @@ γκολ γκολ σε απόδοση 1,85 (Vistabet.gr)
  • Λέστερ – Ντέρμπι @@ Ντέρμπι +1 σε απόδοση 1,80 (Interwetten.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση