» » » » » » » Μονομαχία κορυφής Ντορτμουντ – Λειψία

Μονομαχία κορυφής Ντορτμουντ – Λειψία στην Μπουντεσλίγκα

Στα πλαίσια της 19η αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα θα γίνει το ματς Ντορτμουντ – Λειψία που αποτελεί μία μάχη κορυφής, με τις δύο ομάδες να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και έχουν υψηλούς στόχους.
Η Ντόρτμουντ έχει πέσει στην τέταρτη θέση με 31 βαθμούς, έναν πίσω από την τρίτη θέση και 14 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, ο συνολικός απολογισμός της είναι 8-7-3 και γκολ 38 υπέρ και 21 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική δεν έκανε δεύτερο συνεχόμενο διπλό, αφού αυτή την φορά στην έδρα της Μαϊντς ήρθε ισόπαλη με 1-1. Προηγήθηκε από την αρχή με τον Μάρκο Ροϊς, δεν μπόρεσε να πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα και έτσι επτά λεπτά πριν την λήξη η γηπεδούχος σκόραρε και μπόρεσε να πάρει ένα βαθμό.
Αυτή η ισοπαλία ήταν η τέταρτη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς στην Μπουντεσλίγκα. Στην έδρα της είναι αήττητη με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας σκοράρει 18 φορές και δεχτεί μόλις πέντε τέρματα. Προέρχεται από επτά συνεχόμενα γκολ γκολ στο πρωτάθλημα, λόγω του ανοικτού τρόπου που αγωνίζεται. Συνολικά έχει 10 στα 18 over 2,5 και 13 στα 20 γκολ γκολ.
Από την άλλη η Λειψία συνεχίζει την εκπληκτική φετινή πορεία της, βρισκόμενη στην δεύτερη θέση με 42 βαθμούς, μόλις τρεις βαθμούς πίσω από την Μπάγερν Μονάχου και απολογισμό 13-3-2 και γκολ 36 υπέρ και 16 κατά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι ο τίτλος έχει κριθεί και δεν θα μπορέσει να τον διεκδικήσει μέχρι τέλους, αφού έχει δείξει το αντίθετο. Την τελευταία αγωνιστική κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Χοφενχαϊμ με σκορ 2-1, βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, όμως 20 λεπτά μετά έφερε το ματς στα ίσια και 13 λεπτά πριν την λήξη έκανε το 2-1, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Ενώ εντός έδρας έχει οχτώ νίκες σε εννιά ματς, μακριά από αυτή έχει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 17-10. Στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει έξι νίκες και δύο ήττες. Συνολικά στο πρωτάθλημα έχει 11 στα 18 over 2,5 και 10 στα 18 γκολ γκολ μέχρι τώρα.
Πάμε στοίχημα Ντορτμουντ – Λειψία: Η Λειψία έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία της, ενώ η Ντόρτμουντ απογοητεύει, έχοντας πέσει στην τέταρτη θέση, οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και σήμερα μπορούν να σκοράρουν και οι δύο και αν επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ σε απόδοση 1,62 στην Vistabet.gr
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση