Με σκορ το Μπενφίκα – Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Φεβρουάριος είναι πολύ σημαντικό μήνας, κρίνει πολλά για την πορεία των ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις, σήμερα ξεκινούν οι αγώνες της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και στο Ντα Λουζ διεξάγεται το πρώτο ματς Μπενφίκα – Ντόρτμουντ, όπου θα κρίνει ποία ομάδα θα πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Η Μπενφίκα στο πρωτάθλημα της βρίσκεται στην πρώτη θέση με 51 βαθμούς, ένα παραπάνω από την δεύτερη θέση και συνολικό απολογισμό 16-3-2 και γκολ 47 υπέρ και 12 κατά. Στο τελευταίο της παιχνίδι επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Αρούκα με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει δύο φορές. Στο γήπεδο της έχει εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ στα οχτώ τελευταία ματς στο πρωτάθλημα έχει μόνο μία ήττα, δείχνοντας ότι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ συμμετείχε στο δεύτερο γκρουπ με τις Νάπολι, Μπεσίκτας και την Ντιναμο Κιέβου, όπου προκρίθηκε ως δεύτερη. Είχε απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα και γκολ, δηλαδή είχε από δύο νίκες, δυο ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 10 υπέρ και 10 κατά. Στην έδρα της, ήρθε ισόπαλη με την Μπεσίκτας, νίκησε την Ντιναμο Κιέβου και ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική από την Νάπολι με 1-2 και προκρίθηκε λόγω της ήττα της Μπεσίκτας. Τραυματίας είναι αμυντικός Λόπες και τιμωρημένος ο επιθετικός Ζιβκοβιτς οι οποίοι όμως έχουν μέχρι τώρα επτά συμμετοχές και δεν επηρεάζουν πολύ τα σχέδια της.
Από την άλλη η Ντορμουντ στην Γερμανία βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 34 βαθμούς, 15 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την κορυφή και συνολικό απολογισμό 9-7-4 και γκολ 40 υπέρ και 23 κατά. Στο τελευταίο παιχνίδι της, έκανε ένα κακό ματς στην έδρα της Ντάρμσταντ και τελικά ηττήθηκε με 2-1, ισοφάρισε προσωρινά, αλλά η άμυνα της για άλλη μία φορά την πρόδωσε, δεχόμενη ένα δεύτερο γκολ. Ενώ στην έδρα της είναι αήττητη, εκτός έδρας έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με γκολ 21-18. Στα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει τρεις νίκες, τέσσερα ισόπαλα αποτελέσματα και μία ήττα.
Στον έκτο όμιλο που συμμετείχε έκανε εξαιρετική πορεία, τερμάτισε πρώτη με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Ρεάλ Μαδρίτης. Μακριά από την έδρα της, κέρδισε εύκολα την Λέγκια και την Σπόρτινγκ, ενώ στην Μαδρίτη ήρθε ισόπαλη με 2-2. Έκανε ρεκόρ γκολ στον όμιλο πετυχαίνοντας σε έξι παιχνίδια 21 τέρματα, δηλαδή πέτυχε 3,5 γκολ ανά ματς μέσο όρο, από την άλλη είχε εννιά γκολ παθητικό, για αυτό το λόγο είχε 5 στα 6 over 2,5 και 4 στα 6 γκολ γκολ. Σήμερα, δεν είναι διαθέσιμος επιθετικός Γκέτσε με 1 γκολ σε 11 συμμετοχές, ενώ ακόμα δεν έει κριθεί η συμμετοχή των αμυντικών Πίστσεκ και Σμέλτσερ (16 συμ.).
Πάμε στοίχημα Μπενφίκα – Ντόρτμουντ: Στην Πορτογαλία θα γίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικές επιθετικές γραμμές και μπορούν να σκοράρουν με ευκολία, αφού αμυντικά δεν είναι τόσο ισχυρές και δέχονται γκολ, θα πάω με το γκολ γκολ σε απόδοση 1,70 στην Stoiximan.gr, που προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα και πολλά ειδικά στοιχήματα.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση