» » » » » » » Προγνωστικά 2ος όμιλος: Χέρι χέρι Πορτογαλία και Ελβετία

Προγνωστικά 2ος όμιλος: Χέρι χέρι Πορτογαλία και Ελβετία

Ο 2ος όμιλος των προκριματικών για την Ευρωπαϊκή ζώνη είναι κούρσα για δύο αφού Ελβετία και Πορτογαλία μονομαχούν για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ στην Ρωσία. Σήμερα έχουν εύκολα παιχνίδια και αναμένεται να κάνουν άλλη μία νίκη.

Συνεχίζει με το απόλυτο των νικών η Ελβετία

Η Ελβετία έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στην φάση των ομίλων, μετράει τέσσερις στις τέσσερις νίκες, έχοντας σκοράρει εννιά φορές και δεχτεί τρία τέρματα. Η νίκη στην πρεμιέρα επί της Πορτογαλίας με τελικό σκορ 2-0 της έχει δώσει σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση, στα υπόλοιπα τρία είχε εύκολο έργο απέναντι σε Νησιά Φερόε, Ανδόρρα και Ουγγαρία. Όπως όλα δείχνουν η πρώτη θέση θα κριθεί στο ματς του δεύτερου γύρου με την Πορτογαλία εκτός έδρας.
Από την άλλη η Λετονία, ξεκίνησε και αυτή με νίκη, αλλά στα υπόλοιπα τρία, μέτρησε τρεις συνεχείς ήττες, από Πορτογαλία, Ουγγαρία και από τα Νησιά Φερόε εντός έδρας με σκορ 0-2, δείχνοντας ότι έχει χτυπητές αδυναμίες.
Προγνωστικά Ελβετία – Λετονία: Αναμένω ότι η Ελβετία με την βοήθεια της έδρας να πάρει άλλη μία νίκη, μάλιστα μπορεί να σκοράρει πολλά τέρματα, θα πάω με τον άσσο σε συνδυασμό με το over 2,5 σε απόδοση 1,50 στην Interwetten.gr

Κανένα περιθώρια για απώλειες η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία, όπως αναφέραμε παραπάνω, μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ελβετία, έκανε τρεις συνεχείς νίκες, φτάνοντας στους εννιά βαθμούς. Έξι γκολ έβαλε στην Ανδόρα και στα Νησιά Φερόε και τέσσερα στην Λετονία. Συνολικά έχει σκοράρει 16 φορές και δεχτεί μόλις τρία τέρματα. Η ήττα στην πρεμιέρα έδειξε να μην την επηρεάζει και να παλεύει όλα τα ματς με συγκέντρωση και πάθος, μην αφήνοντας περιθώρια στους αντιπάλους της. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης, άλλωστε έχει πλήρες και ποιοτικό ρόστερ.
Από την άλλη η Ουγγαρία, έχει επτά βαθμούς, δύο πίσω από την σημερινή αντίπαλο της, ξεκίνησε με ισοπαλία και ήττα από την Ελβετία εντός έδρας, στην συνέχεια όμως, έκανε δύο καλές εμφανίσεις και κέρδισε εκτός έδρας την Λετονία με 0-2 και 4-0 την Ανδόρρα. Αν σήμερα μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα, θα αποκτήσει επιπλέον ελπίδες για την δεύτερη θέση, σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει πίσω.
Προγνωστικά Πορτογαλία – Ουγγαρία: Δεν θα αφήσει την ευκαιρία η Πορτογαλία να πάει χαμένη, θα μπει στον αγωνιστικό χώρο να πάρει την νίκη για να παραμείνει ήσυχη, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,97 στην Vistabet.gr, απόδοση που έχει αξία.
Δείτε επίσης

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση